Jdi na obsah Jdi na menu
 

Přátelské utkání s HC Slavia Praha.

Dne 14.7.2010 mělo možnost zahrát si lánské mužstvo B proti mužstvu z  vršovického Edenu.Od 20:00 hodin nastoupilo Béčko proti realizačnímu teamu hokejové školy Vladimíra Růžičky.

Nenastoupili sice jen extraligoví hráči, ale i pár hráčů z juniorky, což jsme opětovali dorostencem Davidem Čermanem a dvěma hráči přecházejícími do mužstva dospělých. Davidem Balogem a Tomášem Fléglem. Tímto se stala „vyrovnanými“. Byl k vidění pěkný hokej se spoustou šancí na obou stranách. Samozřejmě, že mužstvo kouče mistrů světa mělo navrch. Ale přesto se nám povedlo ujmout se vedení 3:1 a to hlavně díky skvělému Petru Lincovi v bráně. Slávistům se samozřejmě tento průběh nezamlouval, tak zvýšili obrátky a chvílemi jsme si připadali jako na kolotoči. Vyrovnali velmi rychle a pak šli do vedení a my už jen dotahovali.

Jako správné přátelské utkání jsme toto střetnutí zakončili samostatnými nájezdy. Kde se vyznamenal hlavně Petr Linc, kterému nedal branku, ani vyhlášený specialista Vladimír Růžička mladší.

                Přesný konečný výsledek není znám, ale o to v takovém to utkání nikde nejde. Nic na plat ukázalo se, že tréninkové metody pana Vladimíra Růžičky jsou přeci jen účinnější, než ty naše. Ale nevzdáváme to a zkusíme zapracovat a třeba za rok Slavii konečně porazíme. Hlavní bylo, že se nikdo nezranil, že jsme si zahráli s extraligovými hokejisty a udělali snad i radost našim fanouškům, kteří nás mohutně podporovali a kterých díky mladíkům z hokejové školy bylo několik desítek.

 

HC Lány B – Linc, Lomberský A., Čerman, Prokop M., Černý, Balog, Jirkovský, Flégl, Máslo, Lomberský T., Prokop S.

.