Jdi na obsah Jdi na menu
 

PRAGUE HOBBY CUP 2011

30. 3. 2011
 
HOKEJOVÉ BÉČKO VYBOJOVALO 4. MÍSTO NA
 MEZINÁRODNÍM HOKEJOVÉM TURNAJI
PRAGUE HOBBY CUP 2011
 
     O víkendu 26. - 27.3.2011 se lánské béčko zúčastnilo mezinárodního hokejového turnaje amatérských mužstev Prague Hobby Cup 2011. Turnaj se konal v pražském hotelu Hasa, který disponuje vlastní ledovou plochou.
 
     Turnaje se zúčastnili mužstva z České republiky (HC Sršni Praha, HC Olymp Praha, HC Lány B), Finska (Stadi HC), Švýcarska (HC Crocodile Flyers) a Nizozemska (HC Hoorn Rhinos).
 
     Naše mužstvo bylo nalosováno do silné skupiny společně s HC Sršni Praha a Stadi HC. V úvodním utkáni jsme i přes dobrý výkon prohráli s HC Sršni Praha 4:2. Ve druhém utkání jsme se utkali s Finy, kteří hráli velmi dobře. Dokázali jsme s nimi držet krok jen dvě třetiny, a proto jsme toto utkání prohráli 5:2. Třetí příčka ve skupině nám tak zajistila účast v odpoledním mezikole, kde nás čekalo mužstvo ze Švýcarska. Pokud jsme chtěli pomýšlet na dobré umístění museli jsme je porazit. To se nám po velmi dobrém kolektivním výkonu podařilo a vyhráli jsme 5:3.
 
    V neděli jsme od 9:00 nastoupili v semifinále proti Stadi HC. Chtěli jsme jim vrátit sobotní porážku, ale odveta se nepovedla a prohráli jsme 4:2. Tato prohra znamenala, že nás čekal souboj o třetí místo. V tomto utkání jsme nastoupili proti HC Olymp Praha, ale mužstvo složené ze známých osobností jsme bohužel neporazili. Po dobrém výkonu ve dvou třetinách jsme ve třetí části totálně propadli a prohráli 7:2. Tato prohra znamenala, že jsme skončili na konečném čtvrtém místě.
 
     Konečné pořadí turnaje: 1. Stadi HC (FIN), 2. HC Sršní Praha (ČR), 3. HC Olymp Praha (ČR), 4. HC Lány B (ČR), 5. HC Crocodile Flyers (SUI), 6. HC Hoorn Rhinos (NED).
 
     Tento turnaj byl pro všechny zúčastněné hráče krásný nejen hokejový zážitek. Srovnání s mužstvy z jiných států bylo zajímavé. Předvedli jsme, že dokážeme hrát dobrý hokej i se silnými soupeři a podle slov soupeřů i organizátora turnaje jsme zanechali velmi dobrý dojem, čímž jsme vztyčili pomyslnou vlajku naší obce na evropské hokejové mapě.
 

 

 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář