Jdi na obsah Jdi na menu
 

Lánští hokejisté přivezli z mezinárodního turnaje pohár za třetí místo

17. 9. 2012

 

Lánští hokejisté přivezli z mezinárodního turnaje pohár za třetí místo
Tomáš Cepák chytil poslední nájezd a lánští mohli slavit. V souboji o bronz prohrávali dvě minuty před koncem se Sršni 2:4, po vyrovnání se pak rozhodovalo v trestných stříleních. Napodruhé v nich tým kapitána Krocana vyhrál. Turnaje se účastnilo šest týmu, čtyři české, dva švýcarské.
Ve skupině se nedařilo, Lány nestačily na Dominos a prohrály s nimi 3:5, druhý zápas ve skupině pak přinesl pořádný debakl – 1:14 proti hlavnímu favoritovi turnaje v sestavě s Janem Platilem, bývalým českým reprezentantem. Dvě prohry znamenaly poslední místo ve skupině a následný zápas se švýcarským týmem. Rozhodnout se mělo o tom, kdo v neděli nastoupí do semifinále a koho bude čekat už jen zápas o 5. místo.
Lány důležitý zápas zvládly a zajistily si na neděli dva zápasy. Lánští nastoupili k semifinálovému duelu znovu proti Dominos. Pražský se dostal do vedení, ale Lány vyrovnaly v závěru díky brance Šímy. V nájezdové loterii pak lánští vedli 2:0 po trefách Šímy a Kuny, ale nakonec nájezdovou loterii nezvládli.
V zápase o třetí místo čekali Sršni, kteří pak vedli už 3:1 a 4:2. To ale lánskou partu nezlomilo, o postupné snížení se postarali Krocan nejstarší, Šťastný a Máslo. A šlo se znovu do nájezdů. Cepák byl tentokrát neprůstřelný a jediným střelcem v trestných stříleních byl Kuna, který ruským blafákem vymetl šibenici. Hotovo, konec. Máme bronz!
Turnaj vyhrál přemožitel Lán v semifinále, Dominos.
Sestava HC Lány: Cepák, Wostl – Prokop M., Štross M., Toman, Kos M., Čerman, Černý, Máslo, Hořejší, Šíma, Kuna, Šťastný, Krocan nejstarší, Krocan prostřední, Krocan nejmladší, Švácha
-Fery-

FOTOGALERIE

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratulace

Kasa,17. 9. 2012 13:37

Gratulace tymu kapitana Krocana ke 3. mistu od klokanu. Kasatonov