Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Strix Chomutov - HC Lány B 9:3

14. 11. 2011
HC Lány B – HC Strix Chomutov   3:9
Branky: Rudovský, Rudovský (Lomberský T.), Proskop M. (Švácha)
Třetiny: 1:2, 0:5, 2:2
Vyloučení: 1:2
 
Nenavázali jsme na dobré výkony a propadli hlavně ve druhé třetině.
 
V neděli 13.11. čekalo lánské béčko utkání proti velmi kvalitnímu soupeři z Chomutova.
               Utkání začalo svižně a ve vysokém tempu. Také hned při druhém střídání se Otta Rudovský prosadil z blízka. To bylo velmi povzbudivé a další šance jsme si i vytvořili, ale neproměnili jsme žádnou z nich. Proto přišel zákonitě trest. Po osmi minutách jsme inkasovali. Petr Linc chytal dobře a v několika šancích nás podržel. Ale nedokázal chytit nemožné. Po pomalejším rozjezdu se Strix dostal do tempa a přidal ještě druhou branku.
               Ve druhé třetině jsme chtěli zkusit vyrovnat, ale tomu zabránil několikrát brankář Chomutova. Po té jsme inkasovali v oslabení a za minutu jsme inkasovali znovu a naše hra se kompletně rozpadla. Nedařilo se nám vůbec nic. Ani kombinací, ani individuálně jsme nebyli schopni vymyslet dopředu nic kloudného. Za to soupeř byl v dobrém rozmaru. Dokázal nás často zamknout ve třetině a na několik minut. A z toho tlaku vyplynul výsledek po druhé třetině. 1:7
               Ve třetí části tlak Comutova trochu povolil, ale i tak jsme inkasovali další dvě branky. Ovšem to už byl v brance Petr Wostl. Po té se prosadil Otta Rudovský podruhé, který při samostatném úniku nadvakrát překonal výborného brankáře soupeře. Hned za minutu se vydali do přečíslení Michal Prokop s Jirkou Šváchou a první jmenovaný přesně zužitkoval spoluhráčovu nahrávku.
               Dnešní utkání bylo prostě nad naše síly. Je nutno přiznat soupeři větší vyzrálost, zkušenost a určitě kvalitu. Jediné pozitivní je to, že jsme se snažili hrát a hecovat až do konce.
 
HC Lány B: Linc, Wostl, Lomberský A., Bratrů, Prokop M., Flégl, Černý, Náprstek, Flégl, Melen, Soukup, Švácha, Lomberský T.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář