Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Strix Chomutov - HC Lány B 12:4

HC Strix Chomutov - HC Lány B   12:4

Třetiny: 4:0, 2:0, 6:4

Branky: Švácha (Průša), Průša (Lomberský A.)., Průša  (Rudovský),Průša (Prokop S.)

Vyloučení 3:1

 

Krásná hala body nepřinesla
V sobotu 10.12. zajíždělo lánské béčko do Chomutova na utkání proti místnímu mužstvu Strix Chomutov. Byli jsme pozváni do zbrusu nové haly, kterou zde otevřeli pro letošní sezonu. Bohužel dojmy z krásné haly byli to jediné příjemné, co nás v Chomutově čekalo. Kvůli četným omluvenkám jsme byli nuceni oslovit na utkání dva dorostence a ještě Honzu Sláničku a Karlem Průšou.
            V první třetině jsme začali dobře a utkání bylo vyrovnané. Vytvářeli jsme si i nějaké šance, ale proměňovat je v branky se nám v poslední době moc nedaří. Proto udeřilo na druhé straně. I když se Petr Wostl snažil jak jen mohl, nedokázal zabránit soupeři aby skóroval. A to v první třetině hned čtyřikrát. My jsme nedokázali dobře zachycovat protiútoky soupeře, které byli velmi precizně sehrané a až neuvěřitelně účinné.
            Ve druhé jsme se dál snažili o vstřelení branky, ale bohužel ani z vyložených šancí jsme nedokázali puk dostat za záda skvělého gólmana Chomutova. Nelze říct, že by Petr v naší brance v kvalitě zaostával, ale přeci jen soupeř měl kvalitnější a přesnější střely z přečíslení. Druhá třetina tak končila za hrozivého stavu 6:0.
            V úvodu třetí části jsme inkasoval sedmou branku, ale v podstatě v zápětí vstřelil naši první branku Jirka Švácha. Pak se hrálo nahoru dolu. A soupeř přidával jednu branku za druhou. Ale ke slovu se dostal zapůjčený Karel Průša, který dal svou první braku při samostatném úniku. Druhou přidal, když se dostal k puku dříve než soupeřův brankář a postrčil ho do prázdné branky. A třetí přidal po pěkné kombinaci se Slávou Prokopem. To ovšem bylo z naší strany vše. Soupeř tak zvítězil v utkání v poměru 12:4.
            Strašlivě vyhlížející skóre sice neodpovídá obrazu hry. Ale nutno přiznat, že je zasloužené. Soupeř využil skoro každého našeho zaváhání. Zatím to my jsme nebyli schopni proměnit i vyložené šance. I když jsme před utkání věděli, že porazit Chomutov a navíc doma bude hodně těžké, tak jsme doufali alespoň v lepší výsledek. Bohužel jediné pozitivní je, že jsme nesložili zbraně a snažili se hrát až do konce.
HC Lány B: Wostl, Bratrů, Lomberský A., Rudovský, Černý, Slánička, Švácha, Jirkovský D., Čerman, Balog, Prokop S., Průša
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář