Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Strix Chomutov - HC Lány B 7:4

5. 2. 2011

 

HC Strix Chomutov - HC Lány B   7:4
Branky: Slánička (Hamouz), Máslo (Švácha, Kuna), Bratrů, Lomberský T. (Calta)
Třetiny: 3:2, 2:1, 2:1
Vyloučení: 6:3
 
Ani odveta výhru nepřinesla
V sobotu 5.2.2011 zajíždělo lánské béčko k utkání do Chomutova.
            Utkání začalo ve 20:15 na místním prvoligovém stadionu. Tempo bylo vysoké a hra byla určitě divácky zajímavá. Takže nezvykle „velký“ počet diváku se musel dobře bavit. První třetina nabídla spoustu šancí. V šesté minutě soupeř otevřel skóre. V jedenácté minutě odpověděl Honza Slánička, který nás posílil společně s Jirkou Hamouzem. Jenže dvě rychlé branky soupeře nás trochu přibrzdili. Přesto nás na dostřel posunul Ondra Máslo po souhře s Jirkou Šváchou a Františkem Kunou.
            Jenže v úvodu druhé části soupeř opět odskočil na rozdíl dvou branek. Ale Tomáš Bratrů překvapil svou tvrdou střelou brankáře Strixu. Bohužel i tak po druhé třetině svítil na kostce stav 5:3 pro domácí.
            Ve třetí části jsme dokázali snížit opět na rozdíl jediné branky.  Tentokráte překonal skvělého „Měřiče“ Tomáš Lomberský po nahrávce dorostence Lukáše Calty. Soupeř však nechtěl dopustit vyrovnání a přidal další branku. Před koncem utkání se nám naskytla příležitost hrát přesilovku pěti proti třem, kterou jsme vylepšili odvoláním brankáře. Jenže při návratu jednoho z vyloučených hráčů dokázal brankář domácích chytit puk a měl i dost času na rozehrávku. Překvapil nás ovšem tím, že nesměřoval puk na žádného spoluhráče, ale namířil puk vzduchem přímo do Naší opuštěnou klece.
            Utkání jsme sice prohráli, ale předvedli jsme velmi dobrý výkon. Dobře se ukázal i Lukáš Calta, který v dorosteneckém věku ukázal, že hokej hrát umí.
HC Lány B: Kolísek, Bratrů, Lomberský A., Kos, Švácha, Černý, Lomberský T., Calta, Máslo, Kuna, Prokop S., Slánička, Hamouz J., Flégl
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář