Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B x HC Ski Čnes 2:4

 

HC Lány B – HC SKI Čnes   2: 4
Branky: Lomberský A.(Máslo), Rudovský (Čerman, Pilař)
Třetiny: 0:1, 0:3, 2:0
Vyloučení: 2:2
Bez střílení branek se nedá vyhrávat.
 
V neděli 7.10.2012 od 19:30 hod. sehrálo lánské béčko druhé utkání AMHL Slaný. Tentokráte proti velmi silnému SKI Čnes.
V první třetině se hrál vyrovnaný hokej. I když hráči SKI byli individuálně vybaveni, tak se dlouho dařilo naším bekům a hlavně Petrovi Wostlovi jejich výpady likvidovat. My jsme měli taky několik obrovských šancí. Bohužel branka padla jen do naší sítě. Nedůraz před naší brankou znamenal vedení soupeře po první třetině.
Ve druhé třetině jsme chtěli vyrovnat, ale opak byl pravdou. Brzy jsme inkasovali branku na 0:2. Další naše šance vyzněly naprázdno, což logicky znamenalo, že skóre se měnilo opět na soupeřově straně. Postupně jsme inkasovali další dvě branky. Opět to bylo po nedůrazu před naší brankou.
Úvod třetí části se nám vydařil. Po nahrávce Ondry Másla skóroval Aleš Lomberský, další branku trefil přesně Otta Rudovský. A rázem bylo o co hrát. Začalo se nám dařit tlačit soupeře v jejich třetině. Ovšem to znamenalo, že se soupeř dostával do rychlých brejků. Ty ovšem dokázal likvidovat Petr Wostl, nebo některý z jeho kolegů v obraně. Každopádně jsme už nedokázali brankáře SKI překonat.
I když jsme nedokázali výsledkově navázat na výhru, ale předváděná hra nebyla vůbec špatná. Velmi dobře se v prvním utkání předvedl Ondra Pilař, který sice nastřelil jen tyč, ale jeho výkon bylo vidět, že je kvalitní hráč.
Sestava: Wostl, Bratrů, Lomberský A., Kos, Toman, Taraba, Čerman, Jirkovský R., Jirkovský D., Náprstek, Lomberský T., Černý, Máslo, Rudovský, Pilař, Melen
 
AL
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář