Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC LÁNY B - HS STRIX CHOMUTOV 5:10

30. 1. 2011

 

HC Lány B - HC strix Chomutov   5:10
 
Branky: Kuna (Rudovský), Máslo (Lomberský A.), Prokop S. (Simandl), Švácha (Jirkovský D.), Máslo (Švácha)
 
Třetiny: 0:2, 2:3, 3:5
 
Vyloučení: 1:3
 
Lídr soutěže předvedl svou sílu
V neděli 30.1.2011 od 11:45 nastoupilo lánské béčko proti vedoucímu mužstvu AMHL Slaný Strix Chomutov.
Utkání začalo ve vysokém tempu. Obě mužstva si vytvořili několik dobrých šancí. My jsme nedokázali několik svých velmi dobrých příležitostí proměnit v branku. V polovině první třetiny se chomutovští ujali vedení, které navýšili před koncem třetiny.
Ve druhé části dokázal František Kuna snížit na rozdíl jediné branky. Podařilo se nám vyrovnat hru a často jsme dostávali soupeře pod tlak, ale ten hrozil rychlými protiútoky, které Michal Kolísek dobře likvidoval. Nedokázal však pochytat všechny nájezdy, proto se skóre ve druhé části vyšplhalo na hrozivých 5:1. Po té ještě upravil účet druhé třetiny Ondra Máslo ze samostatného úniku na 5:2.
My jsme se chtěli pokusit ještě něco s výsledkem udělat, ale Chomutov nás ale uzemnil dvěma slepenými góly. I když jsme zbraně nesložili, ale branky dával dál Chomutov, který osmým gólem vyhnal Michla Kolíska z branky. Až nahození na branku vyšťoural Honza Simandl a nahrál Slávovi Prokopovi, který překonal skvělého „Měřiče“ v brance soupeře., po té se zapsal do statistik také druhý nováček v mužstvu. Když střelu Davida Jirkovského doklepl Jirka Švácha. Pak ovšem dal další branku Chomutov. Ondra Máslo se prosadil ještě jednou v přesilovce pěti proti třem. Poslední slovo měl 49 sekund před koncem opět Strix, který stanovil konečný výsledek na krutých 5:10.
Utkání se silným soupeřem jsme asi neměli vyhrát, ale výsledek je určitě krutý vzhledem k předváděné hře. Ale je pravda, že jsme byli potrestáni za individuální chyby a špatné bránění. Dobré je, že noví hráči se uvedli dobrým výkonem a Michal Kolísek i přes mnoho obdržených branek ukázal, že je v dobré formě.
 
HC Lány: Kolísek, (Wostl), Bratrů, Lomberský A., Soukup, Rudovský, Máslo, Kuna, Flégl, Černý, Simandl, Prokop S., Jirkovský, Švácha, Švácha
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář