Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC SUPER-BAZAR 5:2

10. 11. 2013

HC Lány B - HC Super Bazar   5:2

Branky: Kuna (Máslo), Prokop M., Máslo (Kuna, Šťastný), Jirkovský Daniel (Jirkovský David), Jirkovský David (Jirkovský Daniel)

Třetiny: 4:1, 1:1, 0:0

Vyloučení: 1:1

 

Utkání s nepříjemným soupeřem jsme zvládli dobře.

               V neděli 10.11.2013 od 19:30 hod. čekalo lánské béčko velmi nepříjemné mužstvo SUPER BAZARu, kterému jsme v minulém utkání podlehli 5:2.

               Soupeř hned při prvním střídání naznačil, že utkání nebude snadné. Ohrozil Lince v naší brance velmi prudkou střelou. Nás to okamžitě probralo a začali jsme lépe bránit. Soupeře jsme dobře bránili a vyráželi do rychlých protiútoků. Jeden z nich zakončil přesně František Kuna, který si doslova vychutnal brankáře soupeře. Druhou branku vstřelil Michal Prokop, který nachytal střelou od červené čáry brankáře SUPER BAZARU. Další naši branku přidal Ondřej Máslo po kombinaci s Honzou Šťastným a Františkem Kunou. Soupeř snížil v přesilové hře, když skrytou střelu obránce ještě tečoval útočník zaparkovaný před Lincem. Čtvrtou naši branku dal Daniel Jirkovský po kombinaci s bratrem Davidem.       

               Ve druhé části soupeř začal praktikovat svou nepříjemnou hru. Jeden útočník postavený na útočné modré a také dohrávání soubojů, ne úplně férovým způsobem. Jedno ne úplně čisté sražení Davida Jirkovského skončilo následným vybojováním puku v útočné třetině. Daniel Jirkovský dokázal přesně najít bratra Davida, který se nemýlil. Soupeř snížil na 5:2, při jednom z mála špatných rozebrání soupeřů v obraném pásmu. Ještě ve druhé části neudržel nervy jeden hráč soupeře a šel se svlékat.

               Ve třetí třetině nervy soupeři tekly čím dál tím víc. My jsme hráli dobře dozadu a brejkové hráče na modré jsme pouštěli do šancí jen málo. Všechny tři útoky si dokázali vytvářet šance, jenže proměňování nebylo tak dobré. Pět minut před koncem utkání jedno ne úplně nebezpečné nahození brankář soupeře pokryl. K němu dojížděl Daniel Jirkovský, jenže nesmyslný krosček soupeře na něj nezůstal bez odezvy. Do šarvátky se zapojil bratr David i otec Radek. Po tomto incidentu se mladý rozhodčí správně rozhodl a utkání ukončil. Dál by se asi hra zvrhla v nesmyslné fauly a šarvátky, které do amatérského hokeje úplně nepatří.

               Tento soupeř je nepříjemný pro ostatní mužstva a v AMHL není snad jediné mužstvo, které by s ním hrálo rádo. Hokej není pro slečinky, ale to co předvádí právě SUPER BAZAR je občas příliš. Důležité je pro nás to, že jsme dokázali udržet nervy a také soupeřovy útočníky stojící za obranou. Zdá se, že po horším začátku sezony se konečně dostáváme do tempa a předvádíme hru, kterou bychom chtěli.

HC Lány: Linc, Bratrů, Prokop S., Lomberský A., Čerman, Kos, Černý, Máslo, Kuna, Šťastný, Jirkovský Dav., Jirkovský Dan., Jirkovský R., Hořejší, Flégl, Pilař.

              

AL