Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC SUPER-BAZAR 4:6

14. 4. 2013

HC Lány B - HC Super-Bazar   4:6

Třetiny: 2:0, 1:1, 3:3

Branky: Náprstek (Jirkovský D.), Jirkovský D., Jirkovský R. (Rudovský), Máslo (Bratrů)

Vyloučení 2:2

 

Semifinále s dramatickou zápletkou nemělo šťastný konec.

V neděli 14.4.2013 lnské béčko sehrálo semifinálové utkání AMHL proti HC Super-Bazar. Toto mužstvo nás v poslední vzájemném střetnutí porazil 3:1, tak jsme mu měli co vracet.

Do utkání vstoupil soupeř lépe. Byl aktivnější a častěji se mu dařilo dostávat nás pod tlak. Tento tlak vyvrcholil první brankou v naší síti. My jsme se nemohli dostat do tempa. Inkasovali jsme v první třetině ještě jednou.

Na začátku druhé třetiny jsme inkasovali ještě potřetí. To už se zdálo být rozhodnuto. My ale zbraně nesložili. Nejprve František Kuna trefil tyč. Poté se konečně prosadil svým důrazem Martin Náprstek. Stav 1:3 už přeci jen vypadal trochu nadějněji.

Ve třetí části jsme měli více ze hry. A výsledek se dostavil. Nejprve se prosadil David Jirkovský a chvilku po něm se trefil od modré Radek Jirkovský. Při vyloučení po průniku Honzy Šťastného střílel Aleš Lomberský, i když jeho střela brankáři prošla pod rukou, tak v brance neskončila. To se podařilo až po krásné kombinaci Tomáše Bratrů a Ondry Másla. A najednou jsme vedli 4:3 a do konce utkání zbývalo něco přes šest minut. Strašně dlouhá doba. My jsme se nechtěli upnout na bránění jednobrankového vedení. Jenže ono netrvalo moc dlouho. Super-bazar vyrovnal a 4 minuty před koncem dokonce otočil na 4:5. Když při naší snaze vstřelit branku soupeř využil mezer v obraně, tak to najednou bylo  4:6. Už nezbývalo moc času. A vzhledem k tomu, že čtyři branky dal, nebo připravil hráč, který proti nám ještě nenastoupil, tak jsme zvolili místo hry kontrolu soupisky. Ta bohužel pro nás byla v pořádku a ke hře už z časových důvodů nedošlo.

Utkání mělo vše. Bylo rychlé, plné pěkných kombinací, tvrdých střetů a hlavně infarktovou zápletku. Škoda jen, že jsme jej nedokázali vyhrát a ukončili tak velmi vydařenou sezonu na děleném třetím místě. Poděkování patří nejen hráčům, kteří hráli toto utkání, ale všem kteří nastupovali v této sezoně.

HC Lány B. Wostl, Lomberský A., Čerman, Kos, Toman, Bratrů, Prokop M., Jirkovský R, Rudovský, Hořejší, Kuna, Švácha, Jirkovský D., Taraba, Náprstek, Šťastný

 

AL

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář