Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC SUPER-BAZAR 2:5

6. 10. 2013

HC Lány B – HC SUPER-BAZAR  2:5

Branky: Černý (Rudovský), Taraba (Bratrů)

Třetiny: 1:1, 0:2, 1:2

Vyloučení: 3:3

Ani ve druhém utkání jsme bodovat nedokázali.

 

 

               V neděli 6. 10. čekalo druhé utkání AMHL Slaný. Tentokrát naším soupeřem byl neoblíbený SUPER-BAZAR.

               První třetina byla svižná a první branku jsme bohužel inkasovali první my. Při závaru před naší brankou se prosadil osamocený soupeř. Za lánské vyrovnal Pepa Černý tvrdou střelou. Poté jsme nastřelili dvakrát tyč. Ale branku jsme dát nedokázali.

               Ve druhé třetině soupeř aplikoval svou hru, planou provokací a nenápadných faulů, které rozhodčí může jen těžko postřehnout. Bohužel sudí neměl také nejlepší den, takže soupeři procházelo víc a víc faulů. Zvláště moment, kdy jednoho hráče faulovali během 10 vteřin asi 5krát. Samozřejmě píšťalka zůstala němá a o puk jsme přišli a soupeř šel do samostatného úniku, při kterém šel do vedení. To naše hráče rozčílilo a víc jsme se soustředili spíš na chyby rozhodčího, než na naši hru. Proto jsme logicky inkasovali potřetí.

               Ve třetí části jsme se snažili s utkáním udělat. Jenže jsme inkasovali počtvrté. Malou jiskřičku naděje vykřesla Martin Taraba, který dorazil střelu Tomáše Bratrů. Najednou bylo zase oč hrát. Kombinace se nám sice moc nedařila, tak jsme útoky zakládali nahozením do třetiny. Nějaké šance jsme si vytvořili, ale neproměnili. Takže naopak jsme smolně inkasovali. Konečný výsledek 5:2 sice neodpovídá hře, ale soupeř vyhrál zaslouženě, protože branky dal a my ne.

HC Lány B: Linc, Wostl, Rudovský, Suk, Lomberský A., Čerman, Bratrů, Prokop M., Prokop S., Lomberský T., Černý, Náprstek, Hořejší, Šťastný, Toman, Taraba, Flégl.

AL

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář