Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC SUPER-BAZAR 1:3

HC Lány B - HC SUPER-BAZAR  1:3

Třetiny: 0:0, 0:0, 1:3

Vylooučení 2:2

Nevydařené utkání znamená druhou příčku.

V neděli 17.3. od 19:00 hod. lánské béčko čekalo poslední utkání základní části. Pokud bychom vyhráli, tak jsme měli matematickou šanci získat první místo v AMHL Slaný.

               V první třetině jsme začali aktivně, ale soupeř rychle hru vyrovnal. Napadal nás už v naší třetině a nabourával nám rozehrávku. Nám se přestala dařit kombinace a nahrávky. Střelba nebyla příliš důrazná a obránci nám nedovolovali dorážet odražené puky. Soupeřovy výpady byli sice nebezpečné, ale zatím jsme si se všemi Petr Wostl poradil.

               Ve druhé části se obraz hry příliš nezměnil. Utkání bylo stále vyrovnané, ale do velkých šancí jsme se nedostávali. Největší měl Daniel Jirkovský, který trefil tyč. Soupeř byl nebezpečný rychlými protiútoky.

               Ve třetí třetině se poprvé pohnulo skóre. Bohužel pro nás špatným směrem. Soupeř využil přesilovou hru a vstřelil vedoucí branku. Naše snaha o vstřelení gólu stále byla bez účinku. Slabší chvilku si vybral Petr Wostl, který v těžké situaci trefil při rozehrávce soupeře, který pohodlně skóroval do odkryté branky. My jsme hráli pořád  stejně, ale úspěch se dostavil spíše z náhodné akce. Nahození Davida Čermana brankář vyrazil. K puku se dostal Ondra Máslo a nahodil jej na branku, který propadl až do branky. Ale při naší snaze o vyrovnání hrozil soupeř stále více nebezpečnými výpady. Jeden z nich využili na zvýšení svého vedení na 1:3 Což znamenalo, že o první se ucházet nebudeme.

               Je jasné, že po sérii výher muselo přijít utkání, které prohrajeme. Musím však udělat vše pro to, aby toto utkání bylo poslední prohrané v této sezoně. Čekají náš maximálně dvě utkání v play-off, takže se musíme z tohoto nezdaru poučit.

HC Lány B: Wostl, Lomberský A., Bratrů, Kos, Toman, Rudovský, Čerman, Šťastný, Jirkovský R., Švácha, Náprstek, Máslo, Jirkovský D., Lomberský T., Prokop S., Hořejší

 

AL

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář