Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Super Bazar 7:3

20. 3. 2011
HC Lány B – HC Super Bazar 7:3
Třetiny: 3:2, 4:1, 0:0
Branky: Švácha, Jirkovský D.(Kos), Máslo (Kos), Švácha (Prokop S.), Švácha (Jirkovský R.), Kos (Švácha), Lomberský T. (Kos)
Vyloučení: 4:7
 
            V neděli 20.3.2011 se lánské B-mužstvo utkalo s neoblíbeným soupeřem HC Super Bazar, se kterým jsme měli dosud vyrovnaná utkání.
 
            Utkání pro nás nezačalo dobře. To když hned ve třetí minutě tečovanou střelou otevřel soupeř skóre. Na tento gól odpověděl Jirka Švácha přesně zakončeným sólem přes celé hřiště. Ale ještě ve třetí minutě se do vedení dostal opět soupeř, když využil špatného rozebrání hráčů v obrané třetině a skóroval téměř do odkryté branky. O vyrovnání se postaral David Jirkovský, který se obtočil kolem branky a zasunul puk do branky. Vedení na naší stranu poprvé dostal po nahrávce Milana Kose Ondra Máslo.
 
            Ve druhé třetině jsme pokračovali v dobrém výkonu a skóre se měnilo ve třetí minutě. Prosadil se opět Jirka Švácha. O minutu později Jirka Švácha dovršil svůj hattrick. Další úprava skóre proběhla ve dvanácté minutě. Vlastní chybou při rozehrávce jsme v podstatě darovali soupeři snížení. Další branky padali jen do sítě Super Bazaru. Nejprve se poprvé v sezoně prosadil Milan Kos a účet utkání uzavřel Tomáš Lomberký.
 
            Třetí třetina se dohrávala jen z povinnosti. Vzhledem k mnoha přerušením se utkání stejně nestihlo dohrát.
 
            V tomto utkání jsme prokázali velikou kázeň, když se nám podařilo nereagovat na provokace hráčů soupeře a nenechali jsme se zbytečně vylučovat. I když vyloučení bylo i tak dost na obou stranách.
 
AL
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář