Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Super Bazar 7:2

21. 11. 2010
HC Lány B - HC Super Bazar   7:2
 
Branky: Kuna (Lomberský A.), Kuna (Lomberský A.), Máslo, Máslo (Lomberský A.), Máslo (Kuna), Máslo (Lomberský A.), Kuna (Rudovský)
 
Třetiny: 3:0, 4:0, 0:2
 
Vyloučení: 5:6
 

Konečně jsme se dočkali prvních bodů.
 

     V neděli 21.11.2010 nastoupilo lánské béčko k dalšímu utkání AMHL Slaný. Tentokrát proti velmi neoblíbenému a záludnému soupeři HC SUPER-BAZAR.
 
     První třetina začala dobře, když jsme se hned při prvním střídání dostali do šance. Tu jsme ještě nevyužili, ale další šanci jsme už proměnili v branku. Konkrétně František Kuna. Poté se při přesilové hře opět prosadil František Kuna po nahrávce Aleše Lomberského. Třetí branku přidal Ondra Máslo po chybě soupeře.
 
     Ve druhé části soupeř zlepšil hru a občas nás dokázal zatlačit. Ale Karel Akrmann v bráně byl i přes nepříjemné ataky soupeře bezchybný. Následně přišla chvíle Ondry Másla, který třemi brankami v podstatě rozhodl utkání. Nám se dařilo velmi dobře bránit pokusy o brejky soupeře. Poslední naši branku vstřelil opět František Kuna.
 
     Ve třetí třetině jsme se ukolébali vysokým vedením a inkasovali jsme branku. Soupeř po vstřelené brance zlepšil hru a občas nás zatlačil. Podařilo se mu dokonce vstřelit ještě jednu branku, když střelu soupeře srazil obránce do vlastní branky. Závěr utkání byl ze strany hráčů Super Bazaru velmi nervozní a jak je jich špatným zvykem provokovali. Došlo i na nějaké potyčky, které rozhodčí trestali dříve, než přerostli v hromadnou rvačku.
 
     Z naší strany to bylo nejlepší utkání sezóny a to i přesto, že jsme nastoupili jen v deseti hráčích. Je třeba pochválit všechny za dobrou obrannou hru, kdy se všichni poctivě vraceli a vzorně za sebe zaskakovali na jednotlivých postech. Pokud takto budeme pokračovat, tak bychom se konečně mohli posunout do vyšších pater tabulky.
 

HC Lány B: Akrmann, Bratrů, Lomberský A., Rudovský, Kos, Máslo,  Kuna, Prokop S., Prokop M., Černý, Soukup
 
 

 
AL
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Rare Old Indian Secret agent Resets Blood Pressure

ARailkyLoyaday,3. 10. 2018 14:26

Compression est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre coeur bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-a-petit-prix/