Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Super Bazar 5:3

2. 10. 2011
 
HC Lány B – HC SUPER BAZAR    5:3
Třetiny: 0:2, 4:0, 1:1
Branky: Lomberský T., Rudovský (Melen), Rudovský, Švácha (Černý,Kos V.), Náprstek (Flégl)
Vyloučení 3:4
 
Druhé utkání přineslo zlepšení hry i body.
            V neděli 2.10.2011 lánské béčko nastupovalo ke svému druhému utkání v letošní sezoně. Po nevydařeném prvním utkání jsme chtěli zlepšit prakticky vše. A celkem se to podařilo. 
            V první třetině jsme hráli ve vysokém tempu. Dařila se nám celkem i kombinace, ale branku to nepřineslo. Naopak inkasoval Petr Linc v naší brance, který byl krátký na tečovanou střelu soupeře. Bohužel to nemělo být v první třetině ještě vše. Soupeři se dařila bule. Při jedné z nich od modré vystřelil obránce přes clonící hráče a stav byl pro nás ještě nepříznivější.
            Věděli jsme, že když budeme pokračovat ve stejné hře, tak se úspěch musí dostavit, protože jsme si šance vytvořili a také soupeř nemohl toto vysoké tempo dlouho vydržet, vzhledem k počtu 9 hráčů. Úspěch se dostavil, i když nutno říci, že velmi šťastný. Tomáš Lomberský šel ve vlastním oslabení důrazně za pukem, který Petr Wostl v brance Super-Bazaru rozehrál tak nešťastně, že se kotouč odrazil přímo do opuštěné branky. I druhá branka byla do prázdné branky. Milan Melen trefil jen tyč a jeho střelu dorazil do prázdné branky Otta Rudovský. Další šance měli Tomáš Lombesrký a Pepa Černý, kteří jeli samostatný nájezd, ale bez úspěchu. Tak muselo opět zapůsobit štěstí. Otta Rudovský zatáhl puk a nahodil jel za branku. Ovšem nečekaný odraz od dveří pro rolbu překvapil všechny, včetně brankáře Wostla.
            Ve třetí třetině jsme kontrolovali hru a soupeře jsme v podstatě do nebezpečných prostor před naší brankou nepustili. Drželi jsme puk a podstatě jsme nechali soupeře honit se za pukem. Bohužel soupeřovo nahození na branku za modrou čárou Petr Linc neodhadl a tuto střelu nechytil. Tento gól SUPER-BAZAR nastartoval a začal se více tlačit do branky. Nevytěžil z toho nic, proto sáhl k odvolání brankáře. To ale potrestal po přistrčení Tomáše Flégla Martin Náprstek.
            Za toto utkání si zaslouží pochvalu všichni za dobrý kolektivní výkon. Opravdu bylo vidět zlepšení oproti minulému utkání. Každý hrál naplno a rychle se střídalo, což umožňovalo vysoké tempo hry. Škoda jen neproměněných šancí a trefených tyček. Ale to k hokeji patří. Myslím, že v tomto utkání jsme měli štěstí více než dost, i když jsme mu šli dost naproti.
HC Lány B: Linc, Lomberský A., Kos V., Bratrů, Prokop M., Rudovský, Čerman, Švácha, Jirkovský R., Černý, Lomberský T., Náprstek, Simandl, Flégl, Melen, Prokop S.
 
AL
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

kolektivní výkon

Jirka Švácha,3. 10. 2011 17:41

Souhlasim s Alou, moc se mi líbilo jak se tahlo za jeden provaz a bylo fajn, že ať šel na přesilovku nebo oslabení kdokoli, tak makal naplno. Je to o přístupu a včera to vypadalo, když pominu ten blbej led, jako hokej. Technickou stránku věci bych neřešil, každý to hraje po svém, to už asi moc nezměníme, ale když budeme hrát jako tým, tak si vždy alespon dobře zahrajeme a budme z toho snad mít i lepší pocit a o tom to snad je. Takže doufám, že to do příště nikdo nezapomene a zase si pěkně zahrajeme. Díky hoši