Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Super Bazar 5:3

19. 12. 2011

 

HC Lány B – HC SUPER BAZAR    5:3

Třetiny: 2:1, 2:2, 1:0

Branky: Švácha (Hořejší), Švácha (Flégl), Švácha (Kuna), Rudovský, Černý

Vyloučení 5:5

 

Druhé utkání přineslo zlepšení hry i body.

            V neděli 18.12.2011 lánské béčko nastupovalo ke svému desátému utkání v letošní sezoně. Po nevydařené sérii proher jsme se pokusili o zisk bodů.

V první třetině jsme inkasovali první branku. Naštěstí Jirka Švácha měl dobrý den. Takže hned po minutě vyrovnal. Hráli jsem celkem dobře, jen párkrát se nám za záda dostal útočník soupeře, ale vše za nás vyřešil Petr Wostl v brance. Před koncem první třetiny jsme se dostali do vedení., když se znovu prosadil Jirka Švácha.

Ve druhé třetině jsme hráli stále dobře, ale nebyli jsme schopni proměnit šance v branku. Tak se podařilo soupeři vyrovnat. Jenže svůj hattrick dovršil Jirka Švácha minutu před koncem třetiny. NA tuto branku ještě soupeř odpověděl, ale půl minuty před koncem třetiny se ještě prosadil z dorážky Otta Rudovský.

Třetí třetinu jsme začali dobře. Nahozený puk v útočné třetině vybojoval Pepa Černý, vyjel zpoza branky a překvapil finského brankáře v brance Super-bazaru. Všechny ostatní šance zlikvidoval jak on, tak i Petr Wostl v naší brance.

            Je velmi důležité, že jsme vyhráli a ve velmi dobrém světle se ukázal David Čerman, se kterým počítáme do kádru béčka hned po dovršení jeho plnoletosti.

 

Lány B: Wostl, Lomberský A., Bratrů, Prokop M., Rudovský, Čerman, Švácha, Jirkovský R., Černý, Lomberský T., Náprstek, Flégl, Melen, Prokop S., Jirkovský David, Máslo Ondřej

 

AL

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář