Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Strix Chomutov 2:4

11. 3. 2012

HC Lány B – HC Strix Chomutov 2:4

Branky: Lomberský A. (Máslo), Máslo (Lomberský A.)
Třetiny: 2:1, 0:1, 0:2
Vyloučení: 3:2
 
V prvním utkání semifinále play-off jsme uhráli slušný výsledek.
               V neděli 11.3. od 13:00 hodin nás čekal v semifinále play off AMHL Slaný nejlepší tým základní části. Před utkáním bylo jasné, že všichni hráči k tomuto utkání přistoupili zodpovědně a hráli jsme tak na kompletní tři pětky a ještě jsme měli jednoho hráče navíc. Ale domnívám se, že si zahráli všichni.
               První třetinu jsme začali aktivní hrou a soupeře jsme evidentně zaskočili. Vytvořili jsme si i pěkné příležitosti, jako byl třeba i samostatný únik Slávy Prokopa. Branka však padla až po deseti minutách hry. Ondra Máslo vyhrál buly pro Aleše Lomberského a ten přes skrumáž těl trefil mezírku v brance. Soupeř byl velmi kvalitní a vytvářel si také šance. Jednou střelu přes obránce Chomutov srovnal skóre. Vedení jsme získali zpět na svoji stranu při signalizovaném vyloučení soupeře. Kdy většina Strixáků přestalo hrát a Aleš Lomberský podpořil útok Ondry Másla a po výměně puku Ondra se štěstím skóroval do prázdné branky.
               Ve druhé třetině jsme hráli stejně, ale soupeř využil jediného zaváhání Petra Wostla, kterému vypadlo překvapivé nahození a útočník doklepl puk ležící mezi jeho nohama do branky. V této třetině si soupeř vytvořil několik nebezpečných šancí, ale Petr byl již bezchybný. Ani my jsme nebyli bez šancí, ale brankář Chomutova nebyl o nic horší, než náš.
               Ve třetí třetině jsme dělali vše pro udržení výsledku, ale soupeř byl proti. V oslabení, které jsme sehráli velmi dobře, ale došlo k nepříjemnému střetu dvou bránicích hráčů a soupeř měl volnou cestu k naší brance. A trefil to bohužel pro nás přesně. Vyrovnání mohl přinést samostatný únik Ondry Másla, ale naopak soupeř z následného protiútoku vstřelil branku na konečných 2:4.
               Domnívám se, že jsme odehráli nejlepší utkání v letošní sezoně. Až s nejkvalitnějším soupeřem jsme se dokázali vybičoval k lepšímu výkonu. Nejlepším mužem v naší sestavy byl beze sporu Petr Wostl. Dobře se předvedli i dorostenci Honza Šťastný a David Čerman.
HC Lány B: Wostl, Linc, Rudovský, Čerman, Lomberský A., Taraba, Bratrů, Prokop M., Jirkovský R., Černý, Šťastný, Máslo, Lomberský T., Prokop S., Hořejší, Flégl, Soukup, Melen.
 
AL
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář