Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC LÁNY B - HC STRIX CHOMUTOV 1:5

24. 10. 2010

 

HC Lány B – HC Strix Chomutov   1:5
Branky: Švácha (Lomberský A.)
Třetiny: 1:4, 0:1, 0:0
Vyloučení: 0:0
 
Čekání na první výhru stále trvá.
            V neděli 24.10.2010 se chystalo lánské béčko prolomit smůlu proti lídrovi tabulky a konečně vyhrát.
            Začátek jsme měli dobrý. Při prvním střídání proměnil Jirka Švácha svůj únik v první branku utkání. Vedli jsme ale krátce. Bohužel jsme nedokázali uhlídat útočníky soupeře a při jednom úniku byl Petr Wostl bezmocný. Opět jme se z toho nepoučili a soupeř tak vstřelil další tři branky a strhl vedení na svou stranu.
Ve druhé třetině jsme se snažili vytvořit tlak na soupeře, ale chomutovští hráči zkušeně kontrolovali hru. Proto jsme v polovině utkání dali možnost Michalovi Junovi prokázat své kvality. A již ve druhé třetině ukázal svůj um při samostatném nájezdu soupeře, který bravurně zlikvidoval. Bohužel i on inkasoval po tečované střele.
Ve třetí části soupeř spíše šetřil síly a nutil nás k vyšší aktivitě při napadání, což logicky znamenalo větší prostor pro rychlé protiútoky Strixu. Ty se nám dařilo celkem likvidovat a když už se soupeř do šance dostal, tak nás Michal Jun podržel. Nám se však nedařilo prosadit se v útoku, a proto utkání bylo zakončeno tak trochu symbolicky samostatným únikem chomutovského hráče, který opět bez chybně zlikvidoval Michal Jun.
Utkání nám opět nevyšlo, ale je potřeba uznat, že soupeř byl velmi kvalitní a možná i nad naše dnešní možnosti. Dokázali jsme s ním však odehrát pěkné důstojné utkání, do kterého zasáhli i naši dorostenci, kteří se ukázali ve velmi dobrém světle.
HC Lány B: Wostl, Jun, Bratrů, Lomberský A., Jirásek, Prokop M., Kos, Taraba, Jirkovský, Bergmann M., Švácha, Prokop S., Flégl, Melen, Hořejší, Černý, Čerman.
 
AL
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář