Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Strix Chomutov 1:11

9. 4. 2012

HC Lány B – HC Strix Chomutov 1:11

Branky: Rudovský (Jirkovský R.)
Třetiny: 1:4, 0:4, 0:3
Vyloučení: 0:2
Semifinálová odveta nevyšla.
               V neděli 8.4. se utkalo lánské béčko v odvetě semifinále play off AMHL Slaný proti favorizovanému Strixu Chomutov.
               Po měsíční pauze jsme se postavili odhodlaně soupeři vrátit porážku z prvního utkání. Jenže naše plány se začali bortit po dvou minutách hry, kdy jsme inkasovali první branku. Po další minutě bylo ještě hůř, kdy jsme inkasovali znovu. V polovině první části jsme inkasovali znovu. A to už bylo velmi zlé s našimi šancemi na postup. Malou jiskřičku naděje vykřesal Otta Rudovský, který dorazil střelu Radka Jirkovského. Jenže ta zhasla za další minutu. To Chomutov zvýšil znovu na rozdíl třech branek.
               Ve druhé třetině jsme se snažili dát branku, ale naše nemohoucnost v zakončení byla hrozivá. Bohužel jak byla špatná naše produktivita v proměňování šancí, tak naše obraná hra byla ještě horší. Z toho vytěžil soupeř další čtyři branky a o postupu Strixu bylo rozhodnuto.
               Ve třetí části jsme se snažili vstřelit alespoň další branku, ale Chomutovský gólman byl proti. Za to soupeř se už hokejem vyloženě bavil. Kombinovali v naší třetině, jako bychom hráli neustále v oslabení. I když jsme bránili všichni, tak zkušení hráči soupeři nás rozebírali jako malé žáčky. Proto také většinu branek dávali v podstatě do prázdné branky.
               Bohužel senzační postup se nekonal, ale s výkonem v prvním utkání se toto nemohlo srovnávat, takže bychom si ani postup nezasloužili. Zřejmě se na nás podepsala měsíční pauza, kdy Chomutov trénoval třikrát v týdnu, zatím co my jsme měli minulý víkend jediný. Jediný, který si zaslouží pochvalu je Petr Wostl, kterému jsme v tomto utkání opravdu nepomohli. Škoda, že poslední utkání skončilo takovým fiaskem, ale konečné čtvrté místo je celkem úspěch, vzhledem k průběhu nepříliš vydařené pořadí.
                
HC Lány B: Wostl, Lomberský A., Taraba, Bratrů, Prokop M., Jirkovský R., Černý, Máslo, Švácha, Prokop S., Hořejší, Flégl, Rudovský, Jirkovský D.
 
AL
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář