Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Středokluky 5:9

 

 

HC Lány B - HC Středokluky  5:9

Třetiny:1:5, 3:2, 1:2

Branky: Bratrů (Švácha), Švácha (Prokop M.), Černý(Prokop S.), Máslo (Bratrů), Máslo

Vyloučení 1:0

Špatný výkon k bodům logicky nevedl.

               V sobotu 19.2.2011 sehrálo lánské béčko další utkání AMHL Slaný. Soupeřem jim byl loňský obhájce prvenství HC Středokluky.
               Utkání pro nás začalo velmi dobře. Hned po 20 vteřinách Tomáš Bratrů propálil vše, co mu stálo v cestě, včetně brankáře. Paradoxně nám tento rychlý gól uškodil. Najednou jsme si mysleli, že to půjde samo. Ale soupeř, přesto, že byl ve velmi malém počtu, tak dokázal vyrovnat. A nejen to. Po našich hrubých chybách se dostal do výrazného vedení. První třetinu jsme prohráli 1:5.
               Ve druhé třetině jsme se pokusili něco s výsledkem udělat. Podařilo se nám snížit na 2:5, ale soupeř zase odskočil po špatném střídání opět na rozdíl čtyřech branek. Poté se prosadil ještě Josef Černý, ale opět nás to nepoučilo a nechali jsme si pláchnout znovu útočníka Středokluků. Ještě jsme snížili na 4:7, když se prosadil konečně Ondra Máslo.
               Ve třetí třetině jsme inkasovali hned na začátku třetiny, což bylo už moc na Petra Wostla, který doslova utekl z branky zaslouženě naštvaný. Během třetí třetiny jsme dostali ještě devátou branku a začali jsme se obávat hrůzné desítky. Na tu naštěstí nakonec nedošlo. Poslední slovo utkání měl Ondřej Máslo, když hned po buly vstřelil branku, ale to bylo jen 50 vteřin před koncem utkání.
               Na tomto nepovedeném utkání nelze najít snad nic pozitivního. Nedokázali jsme se prosadit i přesto, že soupeř měl málo hráčů. Ve třetí třetině jsme měli jasnou střeleckou převahu, ale vždy jsme trefili brankáře. Nebo jsme nebyli schopni dotlačit puk do odkryté branky. Chybělo nám úplně všechno, nebruslilo se, nenahráli jsme si, nebyli jsme důrazní před naší, ale ani soupeřovou brankou, špatně jsme bránili. No prostě všechno bylo špatně. Nezbývá nám nic jiného, než se z tohoto utkání pokusit poučit.
 
HC Lány B: Wostl, (Akrmann), Rudovský, Prokop M., Lomberský A., Bratrů, Prokop S., Jirkovský R., Jirkovský D., Švácha, Máslo, Černý, Lomberský T., Hořejší

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář