Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Středokluky 3:1

HC Lány B – HC Středokluky   3:1
Třetiny: 0:0, 2:1, 1:0
Branky: Čerman (Prokop S., Melen), Prokop S. (Lomberský A., Melen), Balog (Bratrů)
Vyloučení: 0:0
 
Obhájce titulu jsme konečně porazili
               V neděli 13.3.2011 se lánské béčko utkalo s mužstvem HC Středokluky, které obhajuje loňské vítězství v AMHL Slaný. Do tohoto utkání jsme nastoupili bez dvou nejproduktivnějších hráčů Ondry Másla a Františka Kuny.
 
               V první třetině se hrál velmi pěkný hokej, ale šancí jsme si moc nevytvořili, ale ani soupeři jsme jich moc nepovolili. Největší šanci soupeře zlikvidoval Petr Wostl. První třetina proto skončila bez branek.
 
               Ve druhé třetině pokračovalo vysoké tempo utkání. Nám se hra dařila a dobře se bránilo, což vyústilo v naši vedoucí branku. Po závaru před soupeřovou brankou se k puku dostal David Čerman povolaný z dorostu a nekompromisní střelou otevřel skóre utkání. Bohužel z vedení jsme se neradovali příliš dlouho. Z jednoho z útoků se dokázali Středokluky prosadit skrytou střelou. Naše dobrá kolektivní hra nám vrátila opět vedení. To když Milan Melen našel křižnou nahrávkou volného obránce Aleše Lomberského a ten nahodil puk před branku, kde důrazný Sláva Prokop  přesně tečoval mezi nohy obrovitého Čemana v brance Středokluk.
 
               Ve třetí třetině byla už viditelná únava na hráčích soupeře. Ale i tak byli Středokluky velmi nebezpečné. Ale Petr Wostl byl dnes ve velmi dobré formě. Při soupeřově útoku se za brankou dostal k puku Tomáš Bratrů, tan neváhal a puk poslal po mantinelu Davidovi Balogovi, který přímočarou akci zakončil přesně. Další šance jsme neproměnili a ani náš brankář nedopustil snížení.
 
               V tomto utkání jsme se dokázali předvést dobrý kolektivní výkon, který podpořil Petr Wostl v brance. Dobře se předvedli i Davidové Balog a Čerman, kteří doplnili naši sestavu a dokázali jsme se prosadit i gólově.
 
HC Lány B: Wostl, Bratrů, Lomberský A., Rudovský, Taraba, Černý, Jirkovský R., Simandl, Melen, Balog, Prokop S., Čerman, Lomberský T., Hořejší, Flégl
 
AL
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář