Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Slavia Praha 18.7.2012

 

Přátelské utkání s HC Slavia Praha
Již čtvrtým rokem jelo lánské béčko 18.7.2012 sehrát přátelské utkání do pražského Edenu, s mužstvem složeným ze hokejistů pražské Slávie. Tentokrát obě mužstva měla po jedné netradiční posile. Zatím co naši sestavu posílil režizér, herec a bavič Jakub Kohák, tak slávisté měli posilu v podobě Vladimíra Sobotky ze St. Louis Blues (NHL).
Bylo tedy zřejmé, že Slávisté budou mít mírně navrch. Ovšem naše letní příprava na inline bruslích se projevila pozitivně a výsledek jsme drželi celkem solidní. Až za stavu 3:5 z našeho pohledu se do toho Slávisté pořádně obuli a rozjeli kolotoč přihrávek, který znamenal navýšení jejich náskoku na již nepočítanou hodnotu. Od té chvíle šlo jen o to, abychom si zahráli a dobře se pobavili. Což se dobře bavil i Jakub Kohák a bavil asi šedesátku diváků nejen svým hattrickem, ale hlavně jejich oslavami.  Jediný kdo se asi nebavil, byl Petr Wostl, který v naší brance nevěděl kam skočit.
Po skončení hry jsme se domluvili, že si dáme nájezdy. Tam se projevilo, že máme opravdu oporu za svými zády. Zatím co za nás proměnili nájezdy velmi efektním způsobem Radek Jirkovský a Jirka Švácha, tak slávisté si ne Petrovi „vylámali“ zuby. Jediný zmiňovaný Vladimír Sobotka jej dokázal překonat. Tudíž jsme porazili Slávii alespoň na nájezdy 2:1.
               Velmi kladně komentoval náš výkon Michal Prokop, který kvůli zranění nemohl nastoupit. Z pozice trenéra a fotografa viděl velké zlepšení v pohybu a zlepšených přihrávkách. Chválil nás i za některé akce, za které by se nemusel stydět ani náš dnešní soupeř.
HC Lány B: Wostl, Bratrů, Lomberský A. Černý, Kuna, Švácha, Prokop S., Máslo, Jirkovský R., jirkovský Dan, Jirkovský Dav.
AL

FOTOGRAFIE

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář