Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Ski Čnes 7:5

19. 1. 2013

HC Lány B - HC Ski Čnes  7:5
 
Třetiny: 3:0, 4:2, 0:3
 
Branky: Švácha (Máslo), Máslo (Lomberský), Náprstek (Máslo, Bratrů), Máslo (Čerman), Rudovský (Máslo), Švácha (Rudovský), Máslo (Rudovský)
 
Vyloučení: 5:4
 

Nejlepší utkání lánského béčka v sezoně.

               V sobotu 19.1.  nastoupilo lánské béčko proti průběžně druhému mužstvu soutěže SKI Čnes. Při srazu před zimním stadionem to vypadalo jako ve filmu o sedmi statečných. Z různých důvodů se omluvilo velké množství hráčů. Nemohli jsme ani využít dorostence, kteří byli na cestě ze „svého“ turnaje.

               První třetinu jsme tedy zahájili v sedmi. Soupeře jsme zaskočili svou aktivitou a už ve třetí minutě se prosadil Jirka Švácha. SKI nastoupili v patnácti lidech, tak se zjevně domnívali, že odpadneme a oni tuto ztrátu v klidu doženou. Jenže Petr Wostl v naší brance měl svůj den a nepustil v první třetině žádnou branku. A tak jsme se prosadili my. Nejprve Ondra Máslo a minutu před koncem byl v útočné části důrazný Martin Náprstek a bylo to 3:0.

               Ve druhé třetině dorazil Milan Kos a David Čerman a hned se hrálo lépe. Alespoň jsme mohli střídat kompletní útoky a tři obránce. Trocha víc sil nám pomohla vstřelit čtvrtou branku. Na tu soupeř odpověděl rychlou brankou. To už byli „lyžaři“ lehce nervózní.  Na 5:1 zvyšoval tvrdou střelou Otta Rudovský. Další branku v zápětí přidal Jirka Švácha. Na tento gól odpověděli SKI zase rychle. Ale poslední naši branku vstřelil Ondra Máslo a uzavřel účet druhé třetiny na 7:2.

               Ve třetí části jsme chtěli hrát stejně, ale docházeli nám síly a také SKI chtěli něco udělat s výsledkem. Po třech minutách se jim podařilo vstřelit branku při přesilovce 5 na 3. Další branku vstřelil soupeř s dopomocí Aleše Lomberského, který blokoval nahrávku, tak nešťastně, že ji nasměroval Petrovi Wostlovi mezi nohy. Poslední branku jsme inkasovali při chybné rozehrávce v útočném pásmu a tím jsme poslali soupeře do samostatného úniku. Víc jsme ale soupeři nedovolili. Ski Čnes tedy ve třetí třetině upravil konečné skóre zápasu na 7:5.

               Toto  bylo určitě nejlepší utkání, které jsme doposud v této sezóně odehráli. Všichni hráči podali velmi obětavý a koncentrovaný výkon. Jsme rádi, že jsme tyto důležité body s takto silným soupeřem vybojovali.

HC Lány B: Wostl, Lomberský A., Bratrů, Čerman, Rudovský, Prokop S., Náprstek, Máslo, Švácha, Kos

 

AL

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář