Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Ski Čnes 3:5

17. 10. 2010

HC Lány B - HC Ski Čnes   3:5

Branky: Máslo (Kuna), Kuna (Máslo), Jirásek (Flégl)

Třetiny: 3:1, 0:0, 0:4

Vyloučení: 1:1

Body byli blízko, ale nakonec opět jen další utkání bez bodů.

 

V neděli 17.10.2010 lánské béčko nastoupilo proti mužstvu Ski Čnes, se kterým máme vždy vyrovnaná utkání. 

 

 První třetina začal velmi svižně. A hned po vyhrané buly jsme po chybě brankáře Ski dokázali vstřelit vedoucí branku, když František Kuna zachytil rozehrávku a přihrál Ondrovi Máslovi, který bez problému vstřelil svou první branku v této sezoně. Jenže naše radost netrvala dlouho. V podstatě v zápětí se soupeři podařilo přečíslení dvou na samotného obránce a bylo vyrovnáno. Naše dobrá hra nesla své ovoce v polovině první části, kdy si Ondra Máslo a František Kuna prohodili role a opět jsme vedli. A když před koncem třetiny přiklepl Tomáš Flégl puk Honzovi Jiráskovi, který své sólo téměř přes celé hřiště zakončil přesně a bylo to 3.1.

 

 Druhá třetina se odehrávala také spíše v naší režii a za což jasně mluví jediná střela soupeře na Petra Wostla během druhé třetiny. Hráli jsme velmi dobře a vytvořili jsme si několik velmi dobrých šancí, ale bohužel jsme žádnou nedokázali proměnit v další branky.

 

 Třetí část byla z počátku vyrovnaná, ale po špatném střídání jsme inkasovali branku na 3:2. Bylo nám jasné, že je potřeba vstřelit branku, nebo alespoň již další nedostat. Bohužel ani jedno se nepodařilo. Při jedné z šancí se podařilo soupeři vyrovnat při nedůrazu u naší branky, když Petr Wostl vyrazil nadvakrát puk, ale na třetí dorážku již neměl nárok. Mysleli jsme si, že dokážeme udržet koncentraci a třeba se nám podaří ještě konečně vyhrát. Ale pár minut před koncem Ski vstřelili čtvrtou branku a připravili nás i o ten jeden bod. Pokus o srovnání při hře bez brankáře také nevyšel a prázdnou bránu soupeř trefil bez problémů.

 

Výsledek je bohužel opět nepříznivý a možná i trochu nespravedlivý vzhledem k průběhu utkání, ale takový je už sport. Hokej se hraje na branky a těch jsme si nechali v poslední třetině vstřelit až moc. Náš výkon se zápas od zápasu zlepšuje a nezbývá tak doufat, že se nám podaří zlepšit se natolik, abychom konečně vyhráli.

 

HC Lány B: Wostl, Bratrů, Lomberský A., Rudovský, Soukup, Jirásek, Taraba, Melen, Kuna, Máslo, Jirkovský, Švácha, Prokop S., Flégl, Hořejší, Černý.

 

 

AL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Peťo ty češtináři ...

Fery st.,19. 10. 2010 16:13

Peťo fakt byli tři střeli..já mislel že dvje :-))

...

Petr,19. 10. 2010 8:46

V té druhé třetině to byli tři střeli :D