Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC SKI Čnes 2:6

28. 9. 2013

HC Lány B – HC SKI Čnes 2:6

Branky: Náprstek (Hořejší), Čerman (Hořejší)

Třetiny: 0:2, 1:2, 1:2

Vyloučení: 1:0

 

Na začátek sezony nám silný soupeř nedovolil bodovat.

 


               Béčko zahájilo sezonu ve slánské AMHL v sobotu 28.9.2012 od 12:45 hod. Mužstvo nastoupilo v počtu šestnácti hráčů. Naší nevýhodou bylo, že ostatní mužstva měla už odehraná minimálně 2 utkání.

                Hned začátek ukázal, že dnešní utkání nebude jednoduché. Hráči SKI na nás vlétli a skvělou kombinací nás dostávali pod tlak. Z toho také vyústilo jediné vyloučení v utkání. Přesilovou hru soupeř sehrát dobře. Unavená čtveřice hráčů nedokázala zabránit prvnímu gólu v síti Petra Wostla. Druhou branku přidal soupeřův útočník při hrubé chybě v rozehrávce, kdy zachycený puk vyslal obránce na našeho brankáře, který jej ještě vyrazil, ale na dorážku již neměl nárok.

               Ve druhé třetině jsme vyrobili v obraně další hrubku a dva osamocení útočníci nedali Wostlovi šanci. I když se nám stále nedařila kombinace, tak se nějakou individuální akcí dostávali do zakončení. Při špatném střídání SKI se chopil vyhozeného puku a samostatný únik zakončil důrazně a hlavně přesně. Jenže za chvilku jsme znovu smolně inkasovali. Zablokovaná střela obránce soupeře se nešťastně odrazila k nekrytému útočníkovi SKI. Měli jsme i trochu smůlu, když střela Otty Rudovského brankáři propadla a odrazila se od tyče. K dorážce se nikdo z lánských nedostal. Další velkou šanci měl Honza Šťastný, který neproměnil samostatný nájezd.

               Ve třetí části jsme se chtěli pokusit ještě utkání zvrátit, ale SKI nám to nedovolili. Naopak jsme vytvářeli čím dál více děr v obraně. Soupeř neskóroval jen díky skvělým zákrokům Petra Wostla. Přesto jsme ještě dvakrát inkasovali. Druhou naši branku dal David Čerman, který nekompromisní střelou snižoval na 2:5.

 

               Utkání to rozhodně nebylo vydařené. Je sice nutné uznat kvalitu soupeře, ale my jsme kazili hodně přihrávek, čímž jsme se dostávali pod tlak v podstatě sami. Hráčům nelze upřít urputnost a obětavost. Všichni se snažili a věřím, že do toho dali všechno, ale tentokrát to prostě nestačilo.     

 

Sestava: Wostl, Suk, Rudovský, Bratrů, Prokop M., Lomberský A., Čerman, Jirkovský Dan., Jirkovský Dav., Jirkovský R., Prokop S., Toman, Kos, Hořejší, Flégl, Náprstek, Šťastný

AL

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář