Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Ski Čnes 2:4

HC Lány B – HC SKI Čnes   2:4

Branky: Hořejší (Flégl, Rudovský), Lomberský T. (Rudovský, Máslo)
Třetiny: 0:1, 1:0, 1:3
Vyloučení: 1:4
Ani dobrý výkon na body nestačil
V neděli 30.10. čekalo lánské béčko utkání proti obhájci loňského ročníku. Věděli jsme proto, že nás nečeká lehké utkání.
               Utkání začalo svižně a ve vysokém tempu. Při prvním střídání nám ukázali útočníci SKI, kteří hráči jsou nejnebezpečnější. Při druhém střídání zlobili také, ale nebyli tak nebezpeční. Již ve čtvrté minutě jsme inkasovali po dlouhém pasu za obranu. My jsme se dostávali do hry pomaleji, ale když už jsme se konečně dostali do šancí, tak byl proti brankář soupeře. Nepřišli si na něj ve velkých šancích Milan Hořejší, ani Radek Jirkovský.
               Ve druhé třetině jsme byli lepší a soupeře jsme v podstatě nepouštěli do hry. Sice měli jen tři střeli na branku Petra Wostla, ale byli to rychlé brejky, které byly velmi nebezpečné. Vyrovnávací branku jsme vytěžili z útoku vedeným aktivním Ottou Rudovským, který hledal Tomáše Flégla před brankou, jehož střelu brankář vyrazil, ale na dorážku Milana Hořejšího neměl šanci. To bylo 40 vteřin před koncem druhé třetiny.
               Třetí třetinu jsme začali velmi špatně. Netrvalo to ani minutu a inkasovali jsme. Ve snaze o vyrovnání jsme hráli trochu riskantně a vytvářeli jsme si opravdu hodně šancí, ale problém nám dělal výborný brankář SKI. Co viděl, to chytl. Náš zmar korunoval soupeř v 6. minutě třetí části brankou na 3:1. My se snažili o snížení, ale pomyslný hřebíček do rakve našich nadějí vrazil soupeř minutu před koncem. Před koncem se nám naskytla přesilovka pěti proti třem. Odvolali jsme brankáře a zkusili alespoň korigovat výsledek. To se podařilo po pěkné souhře z blízka Tomáši Lomberskému.
               Těžko někomu něco vytknout. Výkon podali všichni poměrně dobrý, jen jsme to nedokázali proměnit v branky. Domnívám se, že jsme byli většinu utkání lepší, ale soupeř dokázal využít pár našich chyb. Škoda po takovémto výkonu odcházet z utkání jako poražený.
 
HC Lány B: Wostl, Rudovský, Lomberský A., Bratrů, Prokop M., Jirkovský, Černý, Hořejší, Jirkovský R., Máslo, Prokop M., Náprstek. Flégl
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář