Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC SKI Čnes 3:5

HC Lány B - HC SKI Čnes   3:5

Branky: Švácha (Jirkovský R.), Evan (Suk), Evan (Lomberský A.)

Třetiny: 1:2, 0:1, 2:2

Vyloučení: 1:1

            První utkání sezóny jsme začali proti v malém počtu hrajícím Ski celkem dobře. Brzy jsme se zásluhou Jirky Šváchy dostali do vedení. Bohužel nás toto vedení uklidnilo natolik, že jsme trochu přestali hrát. Toho využil soupeř k vyrovnání. Po té šel do vedení soupeř, když využil přečíslení.

Ve druhé části jsme hru nezlepšili a soupeř si vytvořil několik šancí. Sice jsme také měli několik velkých šancí, ale Honza Škripko v brance „lyžařů“ byl opravdu ve skvělé formě. Překvapila ho jen skrytá střela Oty Rudovského, která bohužel skončila na tyči. Ski zvýšili vedení na 3:1 překvapivou střelou od modré, která Tomáše Cepáka načapala v nedbalkách.

Ve třetí třetině se náš výkon konečně trochu zvedl. Ale branky opět dával soupeř. Nejprve využil zmatky v naší třetině a zvýšil už na 4:1 ve svůj prospěch. Za chvilku bylo ještě hůř, když SKI sehráli skvěle přečíslení tří útočníků na dva obránce. Pak teprve přišla alespoň malá odměna za snahu. Po důsledném napadání Jirky Suka se prosadil Kuba Evan poprvé v lánském dresu. Podruhé to bylo chvíli před koncem, když svou střelu skryl v hradbě těl před brankou.

První utkání ukázalo, že máme co zlepšovat. Hlavně směrem dozadu. Sestavu jsme měli dobrou, ale špatná souhra, individuální chyby a nedodržování taktických pokynů nám stále prohrávají utkání.

 

Sestava HC Lány B: Cepák, Bratrů, Lomberský A., Suk, Čerman, Taraba, Černý, Švácha, Jirkovský D., Prokop M., Evan, Rudovský, Jirkovský R., Benetka, Máslo

 

Aleš Lomberský

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář