Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Ski Čnes 3:3

28. 11. 2010
HC Lány B - HC Ski Čnes  3:3
 
Branky: Bratrů (Hořejší), Melen (Máslo, Lomberský T.), Melen (Hořejší)
Třetiny: 1:0, 1:3, 1:0
Vyloučení: 4:3
 
 
Utkání s druhým mužstvem tabulky skončilo smírně.
 
                V neděli 28.11.2010 nastoupilo lánské béčko k dalšímu utkání AMHL Slaný. Tentokrát proti druhému mužstvu tabulky soutěže. SKI Čnes je složen více méně z hráčů bývalého Braškova, který nastupoval v okresním přeboru. Dobrou zprávu pro trenéra byl návrat Petra Lince po zranění.
 
                V první třetině jsme chtěli hrát opatrně ze zajištěné obrany. Soupeř začal dobře a prvními střelami prověřili formu Petra Lince. Ten se prvními zákroky dostal do tempa a ukázal, že nebude snadné jej překonat. První branku vstřelil Tomáš Bratrů, jehož prudkou střelu brankář neudržel a zapadla mu za záda. Po této brance se snažil soupeř vyrovnat, ale stále narážel na bezchybného lánského brankáře.
 
                Ve druhé třetině soupeř dokázal vyrovnat po naši chybě na útočné modré, když skvěle zakončil útok dvou proti jedinému obránci. Nás tato branka vyprovokovala ke zlepšení výkonu a Milan Melen vstřelil svou první branku sezony po krásné kombinaci s Ondrou Máslem a Tomášem Lomberským.  Poté se nám bohužel přestala dařit kombinace a SKI vyrovnali a poté i strhli vedení na svou stranu.
 
                Do třetí třetiny jsme vstupovali s odhodláním obrátit výsledek tohoto utkání. Soupeř, ale nechtěl dovolit vyrovnání a naopak útočil velmi nebezpečně. Ale jako by byl „Lincák“ očarovaný. Doslova zázračnými zákroky podržel své mužstvo na dostřel vyrovnání. To přišlo po krásné nahrávce Milan Hořejšího na Milana Melena a ten, nekompromisní střelou srovnal skóre. Do konce utkání se obě mužstva ještě pokusila vstřelit vítěznou branku. Ale oba gólmani byli už bezchybní.
 
                V tomto utkání je určitě velmi potěšující, že se Petr Linc po zranění dokázal vrátit tak skvělým výkonem. Další dobrou zprávou je určitě i to, že střelecky prosadili i „netradiční“ střelci.
 
HC Lány B: Linc, Bratrů, Lomberský A., Kos, Prokop M., Švácha, Jirkovský, Flégl, Máslo, Černý, Hořejší, Melen, Prokop S., Lomberský T.
 
 
AL
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář