Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Ski Čnes 1:9

16. 1. 2012

 

HC Lány B – HC Ski Čnes   1:9
Třetiny: 0:2, 1:4, 0:3
Branky: Rudovský (Bratrů)
Vyloučení: 3:3
Neschopnost vstřelit branku nás odsoudilo ke strašlivému výsledku
V neděli 15.1. lánské béčko čekalo předposlední utkání základní části. Na pomoc jsme si na utkání vyžádali Honzu Šťastného, abychom ho otestovali pro příští sezonu.
Utkání jsme začali dobře, utkání bylo od začátku vyrovnané a vytvářeli jsme si šance. Bohužel brankář SKI byl tento den k nepřekonání. Hráli jsme pěkný hokej, kombinace se nám celkem dařily, ale branky dával soupeř. Dvěma brankami v první části nás ještě nezlomil. A my dál pokračovali v dobývání branky SKI.
Druhou třetině jsme pokračovali v dobrém výkonu, ale branku jsme nedokázali vstřelit. Za to soupeři se dařilo vše, na co sáhl. Přestože jsme prohrávali hrozivých 5:0 v polovině utkání, přesto jsme se nezlomili. Snažili jsme se hrát stále stejně trpělivě čekali na branku, která musela přijít. Přišla a tři minuty před koncem třetiny se konečně prosadil Otta Rudovský. Bohužel půl minuty před sirénou jsme inkasovali ještě jednu branku.
Naše hra ve třetí třetině byla opravdu dobrá. Alespoň směrem dopředu. Několikrát jsme dokázali soupeře zamknout ve třetině. Ale nevytěžili jsme z toho nic. Bylo to dost flustrující, když mužstvo hraje dobře, ale nedá branku. Soupeř pak třikrát ujede a vstřelí tři branky.
Je pravda, že neschopnost dát branku se ukázala jako rozhodující. Dalším faktorem naší prohry je ta, že neumíme hrát takticky. Hrajeme prostě totální hokej. Nahoru dolu. Bohužel tato taktika je nešťastná, když nedáme branku a nejsme schopni ubránit soupeře.
 
Lány B: Wostl, Lomberský A., Bratrů, Rudovský, Šťastný, Jirkovský R., Černý, Náprstek, Flégl, Melen, Prokop S., Jirkovský D., Máslo O., Taraba M., Soukup V.
 
AL
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář