Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Ski Čnes 7:2

3. 4. 2011
 
HC Lány B – HC SKI Čnes  7:2
Branky: Švácha (Jirkovský D.), Jirkovský R. (Máslo), Simandl (Švácha, Prokop S.), Máslo, Lomberský T. (Lomberský A.), Jirkovský D., Simandl (Švácha).
Třetiny: 3:0, 2:1, 2:1
Vyloučení: 0:1
 
Dobré výkony z pražského turnaje jsme si udrželi i v soutěžním utkání.
 
            V neděli 3.4.2011 lánské béčko hrálo další utkání AMHL Slaný. Naším soupeřem bylo mužstvo SKI Čnes, které je aktuálně druhé v průběžné tabulce soutěže.
            První třetinu jsme zahájili dobře. Hned v první minutě utkání se prosadil Jirka Švácha. Poté jsme pokračovali dále v náporu šancí, jež vyústili další brankou, kterou vstřelil Radek Jirkovský po nahrávce Ondry Másla. Soupeř hrozil rychlými protiútoky  Naší třetí branku vstřelil po přiklepnutí Jirky Šváchy Honza Simandl. Více nám brankář v první třetině soupeře nedovolil.
 
            Ve druhé třetině jsme inkasovali. Při závaru před naší brankou soupeř trefil bránícího hráče, od kterého se puk odrazil do naší svatyně. Na tuto branku odpověděl Ondra Málo rychlým gólem hned po vhazování. Více toho již Ondra v utkání nestihl. Bohužel po čistém zákroku hráče SKI zůstal na ledě otřesen. Udělalo se mu nevolno tak mu byla přivolána lékařská pomoc. Po tomto úrazu se chvilku nehrálo. Naštěstí toto zranění neovlivnilo utkání a obraz hry se nezměnil. My jsme útočili a soupeř vyrážel do brejků. Po dlouhé nahrávce se prosadil při samostatném úniku Tomáš Lomberský.
 
            Ve třetí části se hrálo pořád stejně. Na soupeři byla vidět únava a už hrál s jedním hráčem na útočné modré. Dokonce to i vypadalo, že to ponese ovoce. Hned v první minutě se prosadil hráč SKI. Poté jsme si na tyto hráče dávali pozor. Při jednom z vhazování v útočném pásmu využil nepřesného vyhození soupeře David Jirkovský a přesnou střelou k tyči prostřelil jinak skvělého brankáře SKI. Konečný výsledek stanovil Honza Simadl, který přesně zakončil střelou únik dvou na osamoceného obránce.
 
            Utkání bylo velmi pěkné a čisté. My jsme podali dobrý kolektivní výkon. Opět se prosadili dorostenci, kteří se zapojili do béčka. Díky patří Terce Jenřejasové za odbornou první pomoc poskytnutou Ondrovi Máslovi. Doufejme, že bude brzo v pořádku a takovýchto momentů bude co nejméně, nebo pokud možno už žádné.
 
HC Lány B: Wostl, Bratrů, Lomberský A., Čerman, Černý, Simandl, Jirkovský R., Jirkovský D., Flégl, Lomberský T., Prokop S., Švácha, Máslo.
 
AL
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář