Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Rowing Kladno 11:3

21. 10. 2012

HC Lány B - HC Rowing Kladno   11:3

Branky: Máslo (Lomberský A.), Máslo (Bratrů), Černý (Lomberský A.), Jirkovský R. (Rudovský), Kuna (Máslo), Rudovský (Jirkovský R., Jirkovský D.), Rubovský, Černý, Kuna (Lomberský A.), Rudovský (Lomberský A.), Rudovský
 
Třetiny: 4:1, 4:2, 3:0
 
Vyloučení: 0:0
___________________________________________________________________________________________________________________
 
Další body nám přineslo i čtvrté utkání.
 
               V neděli 21.10. sehrálo lánské béčko další utkání AMHL Slaný. Naším soupeřem bylo tentokráte nové mužstvo ROWING Kladno. Žádné informace jsme o mužstvu neměli, ale podle výsledků se mělo jednat o snadné vítězství. Nechtěli jsme ale soupeře podcenit.
               První třetinu jsme zahájili parádně. Ondra Máslo vyhrál buly na Aleše Lomberského, který kotouč okamžitě vrátil Ondrovi a ten po 8 vteřinách otevřel skóre. Za dvě minuty vystřelil od modré Tomáš Bratrů. Jeho střelu tečoval aktivní Ondra Máslo. Za další dvě minuty se prosadil Pepa Černý a vypadalo to na jednoznačné utkání. Ovšem soupeř nesložil zbraně a po jednom výpadu využil zmatků v naší obraně a snížil na 3:1. Třináct vteřin před koncem první části se trefil přesně Radek Jirkovský po nahrávce Otty Rudovského.
               Druhou část zkusil jinou variantu rozehrávky Ondra Máslo. Tentokráte zavezl puk do útočné třetiny a přihrál Františkovi Kunovi, který po devíti vteřinách druhé části stanovil stav na 5:1. Další branku vstřelil opět Otta Rudovský. Po té se prosadil znovu soupeř. Na to odpověděl opět Otta Rudovský další brankou. Pak se podruhé v utkání prosadil Pepa Černý. To už bylo skóre 8:3. I přesto, že výkon ve druhé části byl vcelku špatný.
               Při zahájení třetí části zkusil Pepa Černý podobný kousek jako Ondra Máslo. Ale bohužel v poslední chvíli mu kotouč vypíchl obránce. Takže další branku musel zařídit Franta Kuna. Účet utkání uzavřel Otta Rudovský dalšími dvěma brankami a stanovil konečný stav na 11:3.
               V tomto utkání byli vidět hezké souhry, ale i spoustu šancí, které jsme vyloženě zahodili. Hlavní bylo to, že se nikdo nezranil a utkání se odehrálo bez excesů a faulů.
 
HC Lány B: Wostl, Bratrů, Lomberský A., Kos, Prokop M., Taraba, Čerman, Máslo, Kuna, Melen, Jirkovský D., Jirkovský R., Rudovský, Soukup, Lomberský T., Černý.
 
AL

FOTOGALERIE

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář