Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Rowing 18:2

19. 10. 2013

HC Lány B – HC Rowing  18:2

 

Branky: Kuna (Čerman), Máslo (Kuna,Čerman), Taraba (Jirkovský R.), Jirkovský Dan (Toman, Rudovský), Lomberský T. (Máslo), Kuna (Máslo), Kuna (Máslo), Bergman M. (Jirkovský R.), Čerman (Máslo), Jirkovský Dan (Toman), Toman (Jirkovský Dav.), Kuna (Máslo), Lomberský A. (Kuna), Toman (Máslo), Kuna, Lomberský T. (Flégl), Kuna (Rudovský), Máslo (Jirkovský R.)

Třetiny: 4:0, 8:1, 6:1

Vyloučení: 0:1

 

Povinné body jsme získali

               V sobotu 19.10.2013 od 11:45 hod. čekalo lánské béčko čtvrté utkání AMHL Slaný. Soupeřem nám bylo družstvo ROWING, které prozatím nezískalo ani bod. Bohužel z brankářů na soupisce nemohl nikdo, tak jsme požádali o výpomoc Tomáše Cepáka, který se velmi ochotně do branky postavil.

               Utkání jsme začali dobře. Vytvářeli jsme si šance, ale brankář  Rowingu celkem dobře odolával. Jako první jej překonal František Kuna, který využil skvělou nahrávku Davida Čermana. Druhou branku přidal Ondra Máslo, a když přidal třetí Martin Taraba, bylo jasné, že utkání bude mít jednoznačný vývoj.  Třetina skončila po střele Dana Jirkovského 4:0.

               Ve druhé části jsme pokračovali ve svižném hokeji. Vytvářeli jsme si jednu šanci za druhou, ale v jejich jsme tak úspěšní nebyli. Přesto jsme ale postupně navýšili skóre. Bohužel jsme nedokázali udržet koncentraci a po chybné rozehrávce Aleše Lomberského jsme doslova věnovali soupeři branku. Takže po druhé části hry svítil na ukazateli skóre stav 12:1.

               Ve třetí části jsme se snažili kombinovat, až přiliž. Branky jsme sice dali, ale mohlo jich být víc, protože jsme si vytvořili šancí snad na 50 branek, ale chtěli jsme se hokejem už jen bavit, takže si hráči dovolovali víc, než v jiných zápasech, takže spoustu šancí jsme „zazdili“ tím, že jsme si nahrávali do prázdné branky.  Utkání se muselo líbit, protože jsme dávali opravdu pěkné branky. Bohužel jsme inkasovali ještě jednou, když jsme opět zapomněli bránit. Konečný výsledek tak byl 18:2.

               Utkání s Rowingem nelze považovat za nějaký test kvality, ale alespoň jsme dokázali, že hokej hrát dokážeme, když nám to umožní. J V dalších utkání bude třeba předvést daleko víc hokejového umu. Hlavně směrem dozadu.

Sestava: Cepák, Lomberský A., Čerman, Máslo, Kuna, Lomberský T., Suk, Rudovský, Jirkovský R., Bergman, Hořejší, Flégl, Taraba, Jirkovský Dav. Jirkovský Dan, Toman

AL

FOTOGALERIE

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář