Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Rowing 11:2

1. 12. 2013

HC Lány B - HC Lány B  11:2

Třetiny:  6:1, 2:0, 3:1

Branky: Kuna (Máslo), Jirkovský Dav. (Jirkovský Dan), Lomberský T. (Bratrů), Máslo (Kuna), Máslo (Kuna), Lomberský A. (Jirkovský R.), Čerman (Náprstek, Jirkovský R.), Máslo (Kuna), Lomberský A., Kuna (Šťastný), Toman (Jirkovský Dan)

Vyloučení: 2:1

Povinné body jsme bez problémů získali

 

V neděli 1.12. od 10:00 hod. nastoupilo lánské béčko proti poslednímu mužstvo AMHL Slaný. Mužstvo Rowing už první body v soutěži získalo a naší snahou bylo, aby bodový zisk nerozšířilo.

               Začátek jsme měli parádní. Po 14 vteřinách jsme vedli 1:0, když krásnou nahrávku Ondry Másla zužitkoval Franta Kuna. Hned další střídání měl na holi branku David Jirkovský, ale musel si počkat na své další střídání. To se konečně prosadil po nahrávce svého bratra Daniela. Jenže pak jsme polevili a po hrubce ve středním pásmu se dostal jeden „veslař“ do samostatného úniku, který studeného Wostla překonal. Zase jsme zvýšili aktivitu a sklidili jsme za to ovoce. Nejprve po nahrávce Tomáše Bratrů si Tomáš Lomberský nechal přesunujícího brankáře odklouzat mimo branku a bez problému zvýšil na 3:1. V první třetině se podruhé trefil dvakrát Ondra Máslo. A jednou Aleš Lomberský.

               Druhou třetinu jsme nezačali dobře. Přestala se nám dařit kombinace a soupeř naši rozehrávku pokrýval velmi dobře. Přesto jsme si vytvořili několik šancí. Nejprve se trefil velmi tvrdou a velmi přesnou střelou David Čerman. A po nahrávce Franty Kuny proměnil samostatný únik Ondra Máslo.

Třetí třetina se nesla duchu spálených šancí. Chtěli jsme se hokejem bavit, tak že jsme místo střelby často hledali zbytečně spoluhráče. Přesto jsme se dokázali prosadit. Hned z kraje zachytil nedůrazné vyhození Aleš Lomberský a střelou přes obránce zvýšil na 9:1. Desátou branku vstřelil František Kuna. Po té jsme dovolili svým nedůrazem soupeři vstřelit druhou branku. Konečnou podobu výsledku dal Jiří Toman, který se prosadil z prostoru před brankou po nahrávce Dana Jirkovského.

Toto jednoznačné utkání jsme zvládli dobře. Byla to dobrá příležitost vyzkoušet si kombinaci a střelbu. Bude se nám to hodit, neboť za týden nás čeká další utkání s mužstvem HC Ovce Kamenné Žehrovice.          

HC Lány B: Wostl, Bratrů, Prokop M., Lomberský A., Čerman, Taraba, Máslo, Kuna, Šťastný, Jirkovský Dan., Jirkovský Dav., Toman, Jirkovský R., Bergman, Náprstek, Hořejší, Prokop S., Lomberský T.

FOTOGALERIE

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář