Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Ovce Kamenné Žehorvice 3:2

HC Lány B – HC Ovce Kamenné Žehrovice 3:2

Branky: Jirkovský Dav. (Černý), Švácha (Šťastný), Švácha (Máslo)

Třetiny: 0:1, 2:0, 1:1

Vyloučení: 4:2

 

 

Do třetice jsme konečně získali body.

               V sobotu 12.10. čekalo lánské mužstvo prozatím neporažené družstvo HC Ovce Kamenné Žehrovice.

               Utkání mělo od začátku vysoké tempo a soupeř nám ukazoval své kvality. My jsme se nenechali zahanbit a vytvořili jsme si také šance. Bohužel do vedení šel ale soupeř, když využil přesilovou hru. Šancí na vyrovnání jsme měli několik, ale buď jsme netrefili branku, nebo jsme trefovali brankáře soupeře.

               Ve druhé části jsme zvýšili úsilí a výsledek se dostavil. Při chybném střídání soupeře šel po dlouhé nahrávce Pepy Černého do samostatného úniku David Jirkovský, který zakončil přesně. Druhý náš gól přidal Jirka Švácha, který přejel téměř celé hřiště přes obránce vstřelil naši vedoucí branku. Soupeř měl samozřejmě také šance, ale skvělý Petr Wostl dokázal všechny střeli zneškodnit.

               Třetí třetina začala celkem dobře. Při vhazování v útočném pásmu vystřelil opět Jirka Švácha a znovu přesně. Spoustu dalších šancí jsme promrhali. Takže přišel zákonitě trest. Při naší přesilovce jsme nepřesně rozehráli a soupeře ač byl v postavení mimo hru, tak ho rozhodčí nezastavil a nechal jít osamoceného na Wostla, kterého si vychutnal. V závěru byla hra trochu neurovnaná a občas připomínal boj o střední pásmo. Naneštěstí přišlo naše vyloučení a o výsledek jsme museli ještě strachovat. Dokázali jsme ho ale ubránit.

               Ukázali jsme, že dokážeme hrát s kýmkoli vyrovnaná utkání. Utkání odehráli všichni hráči zodpovědně a výsledek tomu odpovídá. Hlavně těší první body v této sezóně.

Sestava: Wostl, Lomberský A., Čerman, Švácha, Máslo, Šťastný, Suk, Černý, Jirkovský Dav., Jirkovský Dan., Jirkovský R., Bratrů, Prokop M., Prokop S., Toman, Náprstek

 

AL

 

Fotogalerie soupeře

Článek na webu soupeře

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář