Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Nové Strašecí 4:6

5. 3. 2011

HC Lány B – HC Nové Strašecí  4:6
Branky: Lomberský A. (Kuna), Máslo (Flégl), Jirkovský R. (Kuna), Máslo (Jirkovský R.)
 
Třetiny: 2:2, 0:1, 2:3
Vyloučení: 4:3
 
Dotahovali, dotahovali, ale nedotáhli.
 
V sobotu 5.3.2011 sehrálo lánské béčko poslední derby tohoto ročníku s HC Nové Strašecí. Soupeř nastoupil sice v devíti hráčích, ale přesto v silné sestavě.
            V první třetině jsme se chtěli vyvarovat zbytečných chyb a pokusit se vstřelit branku. Bohužel při vyloučení Aleše Lomberského se za soupeře prosadil náš bývalý spoluhráč Karel Průša.  Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat.  Když se sraženého puku zmocnil František Kuna a nahrál nekrytému A. Lomberskému, který tak odčinil své vyloučení. Bohužel Strašecí využilo hned další přesilovku. I na tento gól jsme měli odpověď. To když se po nahrávce Tomáše Flégla prosadil Ondra Máslo. První třetina tak skončila smírně 2:2.
 
            Ve druhé třetině se pokračovalo ve vysokém tempu. Po chybě v útočném pásmu, ale soupeř ujel a dokázal Petra Wostla překonat, který předváděl excelentní výkon a držel naše naděje na dobrý výsledek nad vodou.
 
            Ve třetí třetině dorazil Radek Jirkovský střelu Františka Kuny. Ale za další tři minuty Strašecí opět vstřelilo branku. Když se prosadil znovu Karel Průša, který tvrdou střelou z úhlu trochu překvapil Petra Wostla.  V posledních pěti minutách jsme se pokusili ještě s výsledkem něco udělat, ale během našeho tlaku ujel Jaroslav Fišer a vstřelil pátou branku Nového Strašecí. V podstatě v zápětí jsme snížili na 5:4, když se po nahrávce Radka Jirkovského trefil znovu Ondra Máslo.  Bohužel při pokusu hry bez brankáře jsme již branku nevstřelili, ale naopak se soupeř přes celé hřiště trefil do naší klece. A tím upravil konečný výsledek na 4:6.
 
            Utkání jsme sice prohráli, ale náš výkon byl velmi bojovný a dobrý. Je asi pravda, že Nové Strašecí bylo hokejovější a nebylo by asi spravedlivé, kdyby nevyhrálo. Ale jak víme, hokej není spravedlivý, ale i přes to jsme doufali, že alespoň bodík z tohoto derby ukořistíme.
 
HC Lány B: Wostl, Bratrů, Lomberský A., Prokop M., Soukup, Máslo, Kuna, Jirkovský, Hořejší, Černý, Lomberský T., Simandl, Flégl.
 
 
AL
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář