Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Nové Strašecí 8:5

15. 10. 2011

HC Lány B - HC Nové Strašecí   8:5

Branky: Jirkovský R. (Jirkovský D.), Rudovský (Kuna), Švácha (Lomberský A.), Lomberský T. (Lomberský A.), Bratrů (Jirkovský R.), Rudovský (Máslo, Černý), Švácha (Lomberský T.), Prokop S. (Hořejší)

Třetiny: 2:0, 2:1, 4:4

Vyloučení: 3:3

Derby jsme zvládli dobře.

V sobotu 15.10. sehrálo lánské béčko utkání AMHL Slaný. Tentokráte jsme se střetli s odvěkým rivalem z dob okresního přeboru, Novým Strašecím.

            Utkání jsme začali aktivně a již ve 43 vteřině jsme šli do vedení po rodinné spolupráci nahrávajícího Davida a skórujícího Radka Jirkovského. Za další minutu bylo ještě veseleji. Střelu Františka Kuny dorazil důrazný Otta Rudovský. Po té se musel několikrát vytáhnout Petr Wostl v naší brance. My jsme si vytvořili také nějaké šance, ale stav se v první třetině neměnil.

            Ve druhé třetině se pokračovalo ve vysokém tempu. Strašečtí se snažili kombinovat a hrát, ale my jsme dokázali všechny jejich útoky odvrátit. Až v přesilové hře se dokázal prosadit strašecký útočník při dorážce. Na tuto branku jsme dokázali odpovědět, když Jirka Švácha z vlastní třetiny projel celé hřiště a vstřelil pěknou branku. Naštěstí při dalším závaru v naší třetině se dostal do samostatného úniku Tomáš Lomberský, který zakončil přesně. To bylo ve druhé třetině vše.

            Na začátku třetí části jsme inkasovali v oslabení. Strašečtí po té snížili na rozdíl jediné branky.  Na tyto branky odpověděl Tomáš Bratrů tvrdou střelou od modré. Další branku přidal za dvě minuty Otta Rudovský. Pak přišel závar v pásmu Nového Strašecí, kde si odražený puk našel Jirka Švácha a zvýšil na 7:3. Bohužel se při této střele nešťastně srazil se spoluhráčem a toto utkání nedohrál. Chvilku se nehrálo, ale utkání se dohrálo. Nám se podařilo ještě navýšit naše vedení o 5 branek. Soupeř se ovšem nevzdával a vstřelil ještě dvě branky. Víc naštěstí nestihl.

            Toto utkání pro nás bylo moc důležité a my jsme ho zvládli velmi dobře. Domnívám se, že toto utkání bylo velmi vyrovnané a pohledné. Obě mužstva hodně kombinovala a vytvářela si spoustu šancí. My jsme byli jen efektivnější v proměňování. Jedinou nepříjemnou stopou na tomto utkání tak zůstává zranění Jirky Šváchy.

 

HC Lány B: Wostl, Bratrů, Lomberský A., Rudovský, Flégl, Máslo, Kuna, Černý, Švácha, Jirkovský D, Jirkovský R, Hořejší, Prokop S., Lomberský T.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář