Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Nové Strašecí 4:4

4. 12. 2010
 
HC Lány B - HC Nové Strašecí    4:4
Branky: Kuna (Máslo, Bratrů), Kuna (Bratrů), Kuna (Bratrů), Kuna (Melen)
Třetiny: 1:1, 3:1, 0:2
Vyloučení: 3:5
 
 
Derby vítěze nemělo
 
            V sobotu 4.12.2010 sehrálo B-mužstvo další utkání proti Novému Strašecí, kterému máme co vracet z prvního utkání. Strašecí nastoupil v hodně silné sestavě oproti nám, protože nám chybělo dost opor hlavně z obrany.
 
            V první třetině soupeř zahájil tlakem a vypadalo to, že v dnešním utkání nebudeme mít ani bod. Ovšem Petr Wostl v brance držel čisté konto. Pak přišla dlouhá kolmice Tomáše Bratrů na Ondru Másla, který posunul puk na Františka Kunu a ten otevřel skóre. Strašeckým se podařilo vyrovnat,. To bylo vše co se v první třetině odehrálo.
 
            Ve druhé třetině se opět prosadil František Kuna, když dorazil střelu Tomáše Bratrů. Poté soupeř  vyrovnal na 2:2 František Kuna se prosadil ve druhé části ještě dvakrát. Nejprve po nahrávce Melena a pak po nahrávce Tomáše Bratrů. Výsledek 4:2 po dvou třetinách byl celkem nadějný.
 
            Třetí třetinu začalo Strašecí opět náporem. A ten přinesl snížení. Je pravda, že jsme chvilkami nestíhali bránit, ale skvělý Petr Wostl držel do poloviny poslední části tři body na naší straně. Ale logickým vyústěním tlaku soupeře byla vyrovnávací branka.  Poté nás musel ještě brankář párkrát podržet, abychom získali alespoň bod.
 
            Utkání ukázalo, že dokážeme hrát vyrovnaná utkání i mužstvy z vyšších příček tabulky a to i nízkém počtu hráčů. Velmi dobré utkání odchytal Petr Wostl. Střelcem večera byl František Kuna, který měl proti Novému Strašecí  speciální motivaci, neboť v tomto městě hraje hokejbal a nastoupilo proti němu hned několik jeho spoluhráčů.
                                                                                                                       
HC Lány B: Wostl, Bratrů, Lomberský A., Taraba, Kos, Melen, Máslo,Kuna, Prokop S., Hořejší, Černý
 
 
 
AL
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

oprava a poklona

ouhara,5. 12. 2010 10:41

jenom malá oprava vývoje skore: N.Strašecí vedlo 1:0 a 2:1, pak teprve Lány otočili výsledek na 2:3 a 2:4! :)
ale jinak to byl pěknej, vyrovnanej zápas, a hodně vás podržel golman, a neúprosně jste trestali naše individuální chyby v obraně! no a k Ferymu "no comment"=utkání mu vyšlo skvěle=na co šáhnul to mu tam spadlo-klobouk dolu! gratulujeme:)