Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Blue Středokluky 2:1

HC Lány B - HC Blue Středokluky  2:1

Třetiny: 2:1, 0:0, 0:0

Branky: Náprstek (Flégl), Lomberský T. (Náprstek)

Vyloučení: 3:3

 

Odveta se podařila výborně

               V neděli 3.11.2013 od 10:00 hod. čekalo lánské béčko po týdnu znovu mužstvo Blue Středokluky, které nám před týdnem uštědřilo porážku.

               První třetina začala opatrně. Chtěli jsme dobře bránit a nepouštět soupeře do rychlých protiútoků. To se nám nejprve dařilo. A dokonce jsme šli i do vedení. Po nahrávce Tomáše Flégla se trefil přesně Martin Náprstek. Chtěli jsme přidat další branku, ale bohužel přišel rychlý kontr soupeře a bylo srovnáno. S tím jsme se nechtěli smířit, a proto jsme se tlačili dopředu. To i přes veškerou snahu otevíralo prostor pro soupeře a jeho brejky. Z nenápadné akce se prosadil Tomáš Lomberský, který svým rozvážným útokem oklamal soupeře a místo očekávané nahrávky vystřelil. Třetina tak skončila 2:1.

               Ve druhé části jsme nechtěli hlavně inkasovat. Hra byla kouskovaná a také ji narušilo několik vyloučení. Soupeř hrál velmi úsporně. Dobře bránil a vyrážel do přečíslení. To se jim dařilo, ale Petr Wostl nás podržel. Dokonce při naší přesilovce bylo nařízeno proti nám trestné střílení. To Petr také dokázal zlikvidovat. My jsme měli hodně šancí, které jsme nedokázali využít.

               Třetí třetina jako by kopírovala tu druhou. My jsme útočili a soupeř vyrážel do protiútoků. Jednobrankový náskok nám nezajišťoval klidný konec utkání. Proto jsme stále neustávali ve vytváření šancí. Jenže v jejich proměňování jsme zklamali. Proto jsme se museli strachovat až do konce utkání.

               Dokázali jsme, že skvělým kolektivním výsledkem zvládneme porazit kterékoli mužstvo AMHL Slaný. Pokud předvedeme podobný výkon za týden proti SUPER-BAZARu, tak máme šanci jim oplatit porážku z minulého utkání.

 

HC Lány B: Wostl, Bratrů, Lomberský A., Prokop M., Čerman, Rudovský, Černý, Jirkovský Dan, Švácha, Jirkovský R., Pokop S., Hořejší, Náprstek, Soukup, Lomberský T., Kuna, Toman, Flégl

AL

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář