Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Blue Středokluky 1:5

 

HC Lány B -  HC Blue Středokluky  1:5
Branky: Lomberský T. (Bratrů)
Třetiny: 1:0, 0:4, 0:1
Vyloučení: 1:1
Poslední utkání základní části se nepodařilo
V neděli 5.2. se HC Lány „B“ utkalo s mužstvem HC Blue Středokluky. Po pauze, které pramenila z nedostatku volné ledové plochy jsme se chtěli odpoutat z poslední příčky AMHL Slaný.
                Utkání začalo ve vysokém tempu. Začátek nám vyšel dobře. Hned při druhém střídání vybojoval Tomáš Bratrů útočné pásmo a před brankou našel Tomáš Lomberského, který překonal bekhendem brankáře soupeře. Soupeř je kvalitní, ale my jsme ho do větších šancí moc nepouštěli, a když už se dostal k nebezpečné střele, tak byl ve střehu Petr Wostl.
                Ve druhé části jsme chtěli pokračovat v dobrém výkonu a pokusit se vstřelit ještě jednu branku. Tento plán vzal za své hned v z kraje druhé části. Když vyšel soupeři secvičený signál, kdy útočník využil zaváhání Aleše Lomberského a vyrovnal. My jsme si vytvářeli také šance, tu největší pak trio Radek Jirkovský, Tomáš Lomberský a Honza Štastný, kteří neřešili přečíslení dobře a z následného protiútoku jsme inkasovali branku na 1:2. Ve snaze vyrovnat jsme se tlačili do útoku ve všech pěti hráčích. Bohužel jsme tak často nepohlídali brejky soupeře. Jen díky skvělému Petrovi Wostlovi soupeř využil jen jeden z nich. Naše dobývání soupeřovy branky připomínalo občas počínání Pata a Mata. Opravdu se nedařilo nic. A když se to vypadalo nadějně, tak nějaká drobnost rozhodla o tom, že prostě branku nedáme. Před koncem se ukázala rychlost hokeje ve své plné kráse. Třináct vteřin před sirénou jsme vyhodili puk ze třetiny a zdálo se, že se nic už nestane. Jenže 8 vteřin před koncem druhé části byl puk za brankou Středokluk, aby pak vteřinu před hvizdem rozhodčího skončil v naší brance.
                Ve třetí třetině jsme hráli jako obvykle totální hokej bez taktiky. Jinak se to asi ani nenaučíme. I když šancí jsme si vytvořili dost na vyrovnání, tak jsme nebyli schopni je využít. Naopak soupeř dál podnikal výpady za záda našich obránců. Ty pokrýval spolehlivě „Krtek“ v naší brance. Ale nám se prostě lepila smůla na hokejky. Když při pokusu Středokluk poslat hráče do brjeku, tento záměr vystihl Tomáš Flégl, tak jeho nahození zpět do třetiny se odrazilo na hůl soupeři a ten už najetého útočníka našel přesněji. Ten pak stanovil konečný výsledek 1:5
                Utkání nebylo sice špatné, ale neschopnost dát branku nás opět stála důležité body. Na jednu branku sehrává jen velmi vzácně. Tato prohra nám přisoudila poslední příčku ve vyrovnané tabulce. Je sice pravda, že jeden ze soupeřů se před nás dostal jen díky tomu, že Chomutov měl nahráno a k utkání s tímto soupeřem se nedostavil. To ovšem nijak neomlouvá naše špatné výsledky v této sezoně. Můžeme to zachránit jen v utkání  Play-off, pokud se nám podaří porazit druhé Atraps Kladno.
HC Lány: Wostl, Lomberský A., Flégl, Prokop M., Bratrů, Rudovský, Čerman, Kuna, Máslo, Melen, Jirkovský R., Lomberský T., Štastný, Náprstek, Hořejší, Černý
AL
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář