Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Blue Středokluky 7:7

3. 2. 2013

 

Remíza s vedoucím mužstvem byla zasloužená.
               V neděli 3. 2. 2013 od 19:30 hod. nastoupilo lánské béčko k poslednímu utkání druhého kola soutěže. A to proti lídrovi tabulky ze Středokluk.
               Do utkání jsme stoupili dobře. Po dvou minutách jsme vedli po trefě Františka Kuny 1:0. Soupeř využil první přesilovku ke srovnání skóre. Znovu do vedení jsme šli  po přesné střele Tomáše Bratrů, který našel skulinu mezi nohami brankáře Středokluk. Na to odpověděl soupeř opět v přesilovce. V naší přesilovce ujel po buly soupeřův útočník a poslal Středokluky do vedení. To bylo 25 vteřin před koncem první části. Srovnání obstaral Otta Rudovský 2,5 vteřiny před sirénou.
               Ve druhé třetině jsme šli do vedení díky přesné trefě Ondry Másla. Odpověď si soupeř připravil opět v přesilovce. Nás do vedení poslal znovu Ondra Máslo. Vyrovnanost utkání pokračovala i nadále. Soupeř opět srovnal na 5:5.
               Ve třetí třetině jsme se chtěli dostat do vedení urvat dva body. Bohužel do vedení šly Středokluky. A to rovnou do dvoubrankového. My jsme se ale nesložili zbraně. Stáhli jsme sestavu na dvě útočné lajny a výsledek se dostavil. Nejprve odražený puk dostal do branky od modré čáry přes změť nohou a hokejek Aleš Lomberský. Srovnání zařídil velmi aktivní Honza Šťastný, který dorazil střelu Kuby Šímy. V posledních vteřinách měl vítězství na hokejce Ondra Máslo při samostatném úniku. Ale napoprvé neuspěl a dorážka přišla až po závěrečném hvizdu rozhodčí.
               Utkání mělo vysokou herní kvalitu a tempo. Velmi se vydařilo první lajně s Ondrou Máslem, Kubou Šímou a Honzou Šťastným, kteří se podíleli na pěti brankami. Nezaostal ani Petr Wostl, který nás opět podržel svými zákroky.
HC Lány B: Wostl, Bratrů, Lomberský A., Rudovský, Čerman, Toman, Taraba, Máslo, Šíma, Šťastný, Kuna, Pilař. Jirkovský R., Melen, Prokop, Náprstek.
 
AL
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář