Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC ATRAPS Kladno 11:2

HC Lány B - HC Atraps Kladno   11:2

Branky: Lomberský T. (Jirkovský D., Černý), Černý (Lomberský T.), Švácha (Máslo), Jirkovský D., Černý (Lomberský T.), Náprstek (Rudovský), Prokop S. (Soukup), Švácha (Máslo, Soukup), Máslo (Švácha), Máslo (Švácha), Máslo (Švácha)
 
Třetiny: 3:0, 6:1, 2:0
 
Vyloučení: 2:1
 
 
Odveta vyšla na jedničku.
            Místo nedělního oběda čekalo 19.2. od 12:00 hod.  odvetné utkání proti Atraps Kladno. Bylo nám jasné, že dohnat šestibrankové manko z prvního utkání nebude snadné. Ale pokusit jsme se o to chtěli. Do karet nám hrál fakt, že do Slaného dorazila jen sedmička hráčů soupeře s gólmanem.
            Utkání začalo svižně a hned bylo jasné, že ani proti sedmi ledem to nebude snadné. Ale měli jsme štěstí, které se nám v posledních utkání spíše vyhýbalo. V útočném pásmu jsme se dostali k odraženému puku a po kombinaci Davida Jirkovského a Josefa Černého otevřel skóre Tomáš Lomberský do prázdné brány. Další branku Přidal Josef Černý z úhlu. Před koncem první části se ještě prosadil po nahrávce Ondry Másla Jirka Švácha.
            Druhou třetinu jsme praktikovali stejnou hru. Poctivě jsme bránili protiútoky Atrapsu a sami si vytvářeli šance, které jsme konečně začali proměňovat. Nejprve špatné vyhození soupeře potrestal David Jirkovský. Poté rychlý únik přesnou střelou zakončil Josef Černý. V utkání byl soupeř také nebezpečný, ale Petr Wostl dokázal vše pochytat. Za lánské se prosadil po nahrávce Rudovského Martin Náprstek, který nadvakrát překonal brankáře Kladna. Dalším naším střelcem byl Sláva Prokop, který krásně tečoval střelu Soukupa. Podruhé v utkání se prosadil Jirka Švácha, který využil chyby brankáře Atrapsu. Ondra Máslo se také dočkal, když ve druhé části stanovil na 9:0. Ale soupeř ještě  Petrovi Wostlovi zkazil čisté konto, když využil našeho špatného střídání a snížil na 9:1.
            V třetí části jsme se trochu obávali, abychom naše vedení neztratili. Třetí třetiny jsme v poslední době neměli moc dobré. Ale dost nám napověděla druhá branka Ondry Másla. Soupeř sice vstřelil ještě jednu branku. To ale bylo ze strany Atrapsu vše. Ovšem Ondra Máslo završil svůj hattrick a zpečetil tím náš postup.
            Toto utkání ukázalo, že dokážeme hrát hezký kombinační hokej. Měli jsme samozřejmě i štěstí, ale to k tomu patří. V dnešním utkání jsme dominovali hlavně díky zodpovědnému a kolektivnímu výkonu všech hráčů. Tím jsme dokázali skoro nemožné.
HC Lány B: Wostl, Lomberský A., Soukup, Prokop M., Bratrů, Rudovský, Čerman, Švácha, Máslo, Prokop S., Lomberský, Černý, Jirkovský D., Hořejší, Flégl, Náprstek
 
AL
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratulace

Jirka HC Strix,19. 2. 2012 21:50

Posílám za náš tým obrovskou gratulaci, jak napsal Aleš je to asi neuvěřitelné, ale to že jste to dokázali jen potrvzuje, jak je sport krásný. Super, vyřadit nejvýše nasazeného v prvním kole si vždy zaslouží obdiv, máte ho!