Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Blue Středokluky - HC Lány B 3:3

8. 10. 2011

HC Blue Středokluky – HC Lány B

Branky: Kuna, Kuna (Kos), Kuna (Taraba)

Třetiny: 2:1, 1:1, 0:1

Vyloučení: 5:4

 

Silný soupeř nedaroval body snadno, ale jeden jsme přeci jen vydřeli.

               V sobotu 8.10.2011 sehrálo lánské béčko své třetí utkání v AMHL Slaný. Dalším soupeřem bylo nově vzniklé mužstvo Blue Středokluky, ve kterém zůstali opravdu kvalitní hráči z obou mužstev. Takže bylo jasné, že nás čeká velmi těžké utkání.

               Začátek utkání byl velmi svižný z čehož soupeř vytěžil první gól už po 30 vteřinách hry. Na tuto branku odpověděl František Kuna po minutě, který šťastnou trefou srovnal. Ovšem necelou minutu před koncem první třetiny soupeř šel opět do vedení.

               Ve druhé třetině jsme hru zlepšili a chvilkami jsme soupeře zavřeli v jejich pásmu. Blue Středokluky hrozily rychlými brejky, na což má velmi rychlé hráče. Ale nám se dařilo je ubránit, a když už někdy hráč prošel, tak nás podržel opět dobře chytající Petr Wostl. Z naší dobré hry vytěžil František Kuna svůj druhý gól v utkání. Bohužel Petr Wostl nedokázal zabránit jedinému puku v cestě do branky. Po dvou střelách se puk odrazil vysoko nad brankoviště a po dopadu se odrazil bohužel pro nás do branky. Na ceduli v té chvíli svítil čas 00:01. Prostě pech.

               Ve třetí třetině jsme se snažili vyrovnat. Ale bohužel se nám už tolik nedařili nahrávky. Takže se tlak jsme si vytvořili jen sporadicky, ale vyrovnání přeci jen přišlo. Nemohl vyrovnat nikdo jiný, než Frantšek Kuna, který v přesilové hře čtyř proti třem vyrovnal střelou od modré.

               Dnešní utkání ukázalo, že dokážeme hrát dobře i s velmi silným soupeřem. Bojovnost a nasazení jsme si přenesli z minulého utkání. Bohužel přihrávky jsme hodně kazili, což bralo hodně sil. Doufejme, že se nám bude lépe dařit v dalším utkání proti Novému Strašecí.

HC Lány B: Wostl, Prokop M., Bratrů, Lomberský A., Flégl, Jirásek, Taraba, Jirkovský R., Švácha, Černý, Kuna, Prokop S., Kos V., Melen, Hořejší, Náprstek

 

AL

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář