Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B - HC Super Bazar   1:5

Branky: Švácha (Lomberský T.)

Třetiny: 0:1, 0:2, 1:2

Vyloučení: 3:7

 

Druhé utkání sezóny skončilo bohužel další prohrou.

 

V neděli 3.10.2010 mužstvo B nastoupilo ke svému druhému zápasu nové sezony. Soupeřem nám byl velmi nepříjemný SUPER-BAZAR.

            V první třetině se hrál pěkný rychlý hokej. Soupeř si vytvořil několik šancí, které bez problémů zlikvidoval dobře chytající Petr Linc. Bohužel jsme při vlastní přesilové hře vytvořili hrubici v rozehrávce, kterou soupeř využil ke vstřelení vedoucí branky. My jsme nedokázali překonat dobrou obranu. A když už jsme ji překonali, tak gólman soupeře byl bezchybný.

            Ve druhé třetině jsme pokračovali v celkem dobrém výkonu, ale soupeř naši snahu rozbíjel tradičními provokacemi, kterými je toto mužstvo neblaze proslulé. Naši hráči se sice nenechali vyprovokovat k šarvátkám, ale bohužel stačilo to k tomu, abychom udělali další chyby v obraně. Další dvě branky zdánlivě rozhodli utkání. Naše šance se sice nepočítaly na desítky, ale byly. Jednu z nich nevyužil ani Tomáš Flégl, jenž z blízkosti už neměl šanci zakončit lépe a trefil jen připraveného gólmana.

            Na počátku třetí třetiny jsme měli možnost krátké přesilovky pět na tři. Nasadili jsme to nejlepší, co jsme měli k dispozici, ale bohužel ani to nám nestačilo ke vstřelení branky. Největší šance jsme si přesto vytvořili v druhé polovině třetí části. Branku se nám přece jen podařilo dát, když nahození Jirky Šváchy zapadlo přes clonící hráče do růžku branky soupeře. Další šance jsme sice měli, ale již zmiňovaný brankář SUPER-BAZARU nám víc branek nedovolil.

            Je dobře, že předvedený výkon všech byl výrazně lepší než v prvním utkání. Bohužel se ještě musíme naučit využívat to málo šancí, které si vytvoříme a musíme se vyvarovat zbytečných chyb v obraně.

HC Lány B: Linc, Bratrů, Lomberský A., Rudovský, Prokop M., Jirásek, Kos, Lomberský T., Prokop S., Švácha, Černý, Melen, Flégl, Jirkovský, Hořejší, Máslo

AL