Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B – HC Středokluky  3:1

 

Branky: Černý (Hořejší), Rudovský (Hořejší), Lomberský A.

 

Třetiny: 0:0, 2:1, 1:0

 

Vyloučení: 1:2

 

Využití: 0:1

 

 

Velmi důležitá výhra nad silným soupeřem

 

V neděli 15.11.2009 lánské béčko nastoupilo netradičně dopoledne k utkání s loňským vítězem AMHL Slaný,  HC Středokluky.

 

            Do první třetiny jsme nastoupili velmi aktivně a ukázali, že se hodláme poprat o body z tohoto utkání. Soupeř velmi rychle srovnal krok a ukázal to, proč se stal loňským mistrem. Naštěstí Michal Kolísek měl svůj den a velmi napomohl tomu, že první třetina skončila 0:0.

 

            S obavami jsme vstupovali do druhé třetiny, kterou jak víme míváme špatnou. Při nás však stálo velké štěstí když při kombinaci Milana Hořejšího a Josefa Černého si soupeř dal vlastní branku. Branka byla připsána Josefu Černému, který se dotkl puku jako poslední. Soupeř si však v zápětí dokázal při naší přesilovce vyžádat faul Otty Rudovského a následnou zkrácenou přesilovou hru využili ke srovnání skóre. Stav ale nevydržel příliš dlouho, neboť po nahrávce Milana Hořejšího napravil své vyloučení krásnou střelou od modré Otta Rudovský, který  nás tím poslal do vedení.

 

            Třetí třetina se nesla v duchu bránění jednobrankového náskoku. Skvělým kolektivním výkonem se dařilo toto vedení udržet a i několikrát ohrozit soupeřovu branku. Soupeř se tak v závěru utkání uchýlil ke hře bez brankáře. Tento tah mu však nevyšel a do prázdné branky stanovil konečný výsledek na  3:1 Aleš Lomberský.

 

V tomto utkání nelze vyzdvihnout výkony jednotlivců, je třeba pochválit celé mužstvo za velmi zodpovědný a bojovný výkon.

 

HC Lány B:  Kolísek, Lomberský A., Bratrů, Prokop M., Bergmann I., Kos, Rudovský,   Jirkovský, Bergmann M., Prokop S., Melen, Švácha, Náprstek, Lomberský T., Černý, Hořejší.

 

 

AL

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

smekám..

Fery st.,15. 11. 2009 14:43

Děkuji celému týmu.Odehráli jsme to s velkou disciplínou a touhou po vítězství.Byl to skvělý zápas proti silnému soupeři.Pokud budeme přistupovat ke všem zápasům tímto způsobem nemáme se čeho bát.
Myslím,že jsme udělali dobrý hokejový dojem.
Děkuji Vám .

Fery st.