Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B – HC Ski Čnes   2:4

Branky:         Černý (Kotek), Bergmann I. (Bergmann M.)

Třetiny:         1:0, 0:2, 1:2

Vyloučení:    2:2

Další prohra se silným soupeřem.

            První třetinu jsme začali aktivně a podařilo se nám vstřelit první gól. Když David Kotek vystihl rozehrávku soupeře a před brankou našel zcela nekrytého Josefa Černého, který střelou po ledě do protipohybu brankáře a tím otevřel skóre. Další šance na sebe nenechali dlouho čekat, ale skvěle chytající brankář Ski měl dnes den a  také hodně štěstí, když jsme několikrát nedokázali jím odražené puky dorazit do branky.

            Ve druhé třetině jsme pokračovali v aktivní hře dopředu, ale horší už to bylo s hrou zpět k vlastní bráně. Soupeř začal hrát na brejky, což jsme si dostatečné nepohlídali a soupeř toho využil jak nejlépe mohl. Hned první únik skončil vyrovnávací brankou. Při brance na 2:1 pro soupeře nešťastně upadl náš obránce a přečíslení 2 na 1 zakončil hráč Ski přesnou střelou pod víko Kolískovi branky. Takto skončila i druhá část hry.

            Třetí část začala změnou sestavy na naší straně, kdy byl Ivan Bergmann vysunut do útoku. Bohužel soupeř hrál velmi dobře a dokázal nás roztočit v našem pásmu a vytěžil z toho gól na 3:1. Vysunutí Ivana Bergmanna se vyplatilo o chvilku později, kdy po nahrávce bratra Martina snížil na 3:2. To ovšem soupeře nastartovalo k velmi tvrdé hře do těla a začaly se objevovat tvrdé zákroky na hranici pravidel. Soupeř dokázal skórovat ještě jednou, když se po nepřesné rozehrávce ve středním pásmu dostali do přečíslení tří na jediného obránce a uzavřeli tak účet utkání na konečných 4:2.

HC Lány B:  Kolísek, Bratrů, Lomberský A., Jirásek, Prokop M., Soukup, Bergmann I., Bergmann M., Jirkovský, Prokop S., Máslo, Kotek, Náprstek, Černý, Hořejší.

AL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

SKI

Fery st.,18. 10. 2009 9:08

Pěkný utkání,rychlý někdy zbytečně tvrdý.Jen ten závěr se mi moc nelíbil.Bylo to z obou stran zbytečný.Myslím ten loket na Aleše, strkanice a následný řeči směrem k sudím.
Se sudím může diskutovat pouze kapitán či zástupce.To se nedá nic dělat,ale to přeci víme všichni.
Nadávky ještě nikdy nevedly k ničemu dobrýmu.
No ale vy jste rozumný kluci a příště to bude v pohodě ne ?