Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B – HC Nové Strašecí   2:6

Branky: Prokop S. (Rudovský), Švácha (Lomberský T.)

Třetiny: 1:2, 0:3, 1:1

Vyloučení: 1:2

 

Start sezony nevyšel podle představ

V neděli 25.9.2010 zahájilo hokejové béčko již pátou sezonu v AMHL Slaný. Los nám na první utkání stanovil rovnou soupeře z Nového Strašecí a tak nám hned na úvod sezóny přichystal derby.

                Na první utkání se nás sešlo dvanáct hráčů do hry včetně nově zařazeného dorostence Tomáše Flégla. Utkání začalo velmi svižně a novostrašečtí se do nás pustili s velkým nasazením. Hned v prvním střídání dokázali udělat zmatek v našem obraném pásmu a hned toho využili ke vstřelení vedoucí branky. Tato branka nás sice zaskočila, ale přesto jsem se zlepšili a Sláva Prokop po nahození puku si zpoza branky vyjel a překvapil brankáře soupeře. Bohužel vyrovnaný stav nevydržel příliš dlouho, protože k naší smůle Strašecí vstřelilo s tečí bránícího hráče vedoucí branku.

                Ve druhé části jsme se sice snažili hrát, ale směrem dopředu se nám nedařilo téměř nic. Za to soupeři se dařilo na co sáhnul. Je pravda, že bylo znát, že většina z nás byla jen párkrát na ledě. Dělali jsme hrubé chyby v obraně, čehož soupeř využil ke vstřelení tří branek a tím rozhodl utkání.

Třetí část jsme začali dobře, když hned po úvodním vhazování zatáhl puk do třetiny Tomáš Lomberský a Jirka Švácha měl už jednoduchý úkol dostat puk do z poloviny odkryté branky. Stav 5:2 sice dával naději na solidní výsledek, ale tu soupeř při naší snaze o vstřelení další branky zmařil a gólem na 6:2  stanovil  konečný výsledek utkání.

Na tomto utkání lze těžko hledat něco pozitivního. Možná jen to, že i přes nepříznivý výsledek to nikdo nezabalil a snažili se všichni hrát dál. Ale to je jen jediné pozitivum.

HC Lány B: Akrmann, Bratrů, Lomberský A., Jirásek, Rudovský, Jirkovský, Švácha, Lomberský T., Máslo, Hořejší, Flégl, Prorkop S., Černý

 

AL

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář