Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B – HC Nové Strašecí   5:1

Branky: Prokop S. (Švácha), Bratrů (Švácha), Kuna (Máslo), Rudovský (Máslo),

               Švácha ( Jirkovský)

Třetiny: 1:0, 4:1, 0:0

Vyloučení: 1:2

Derby se stalo jednoznačnou záležitostí.

K devatenáctému utkání  AMHL Slaný v sezóně 2009/2010 jsme nastupovali o Velikonoční neděli 4.4.2010 od 11:15 hod na ZS Slaný. Tentokráte nám byl soupeřem odvěký rival z Nového Strašecí.

            Do utkání nastoupilo přesně patnáct lánských borců, které doplňovali brankáři Petrové Linc a Wosl.

            První třetina začal velmi svižně a no obou stranách se museli činit brankáři. První branku s podařilo vstřelit nám. To když závar v soupeřově obranném pásmu zakončoval do již odkryté brány Sláva Prokop. Šance měl i soupeř, ale Petr Linc byl velmi pozorný a nedovolil v první třetině strašeckým skórovat.

            Druhou třetinu jsme začali jako již tradičně velmi špatně. Soupeř nás zamknul v našem pásmu  nám se najednou nedařilo nic. Opravdu jsme si doslova koledovali o vyrovnání. Naštěstí udeřilo na druhé straně. Při jednom z vhazování před brankou Strašecí vyhrál Jirka Švácha vhazování přímo na Tomáše Bratrů a ten prostřelil vše co mu stálo v cestě. Konečně jsme začali zase hrát naši hru a dostávali soupeře pod tlak. Při přesilové hře jsme ale špatně střídali a ještě jsme se nechali unést hrou dopředu, čehož využil strašecký Jarda Fišer a po samostatném uniku zakončil mezi nohy Petra Lince.  Na tento gól jsme našli odpověď ještě v též přesilovce, když při po nahrávce Ondry Másla skóroval František Kuna.  Za nedlouhou dobu se ještě prosadil Otta Rudovský a poslední trefu v druhé části přidal Jirka Švácha.

            Ve třetí části jsme hráli velmi zodpovědně ze zabezpečené obrany a vzhledem ke stavu 5:1 nebylo nutné se hnát za dalšími brankami a riskovat tím zbytečně v obraně. Proto jsme si vytvořili méně vyložených šancí, které jsme ale nevyužili.  Proto zůstal konečný účet utkání stejný jako po druhé části.

            Velký dík patří určitě Petru Lincovi,který nás za stavu 1:0 velmi podržel. Také je třeba poděkovat všem za skvělý kolektivní a zodpovědný výkon, kterým jsme si toto vítězství určitě zasloužili.

HC Lány :   Linc, Wostl, Bratrů, Lomberský A., Rudovský, Prokop M., Černý, Kos,   Jirkovský, Švácha, Prokop S., Kuna, Máslo, Soukup, Náprstek, Lomberský T., Hořejší

AL

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář