Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B  -  HC Nové Strašecí   4 : 6

Branky: Máslo (Švácha), Jirásek (Jirkovský), Máslo (Švácha), Švácha (Máslo)

Třetiny: 0:2, 2:2, 2:2

Vyloučení: 4:2

Na potřetí to nevyšlo

Třetí utkání letošní sezony odehrálo HC Lány B s mužstvem Nového Strašecí. Toto derby odvěkých rivalů bylo jako vždy v zájmu slušného počtu diváků. Bylo zřejmé hned při pohledu na střídačky, že se bude jednat o velmi vyrovnané utkání.

První třetina začala svižně a dlouho se nikomu nedařilo prosadit. Až při zaváhání naší obrany se prosadili strašečtí při situaci dvou na samotného obránce.  Bohužel nejen, že jsme nedokázali srovnat, ale dokonce při chybném střídání jsme inkasovali druhý gól.

Druhou třetinu se nám podařilo zahájit výtečně, nejdříve snížil Ondra Máslo po nahrávce Jirky Šváchy. A v zápětí se podařilo vyrovnat Honzovi Jiráskovi po pasu Radka Jirkovského. Bohužel nás toto poměrně rychlé vyrovnání nemotivovalo tak, že jsme při útočení vytvářeli spoustu chyb při bránění. Což dokázal soupeř potrestat dvěma góly a tak jsme druhou třetinu zakončili opět dvougólovou ztrátou.

Třetí třetinu jsme se pokusili opět zahájit aktivně, ale dnes nám prostě nebylo přáno. Kotouče se odráželi k soupeři, čímž nás dostával pod tlak, který tak navýšil stav na děsivých 6:2. Naštěstí jsme se nevzdali a po snížení Ondry Másla, při kterém mu asistoval opět Jirka Švácha, a další brance, při které si oba aktéři prohodili role to už vypadalo nadějněji. Ovšem při strkanici před Novostrašeckou brankou sudí vyloučili dva hráče na každé straně a po dlouhé diskusi, jak se vlastně bude hrát, nám už nezbyl čas výsledek dále nějak změnit.

HC Lány B:  Wostl, Bratrů, Lomberský A., Kos, Taraba, Soukup, Prokop M., Máslo, Švácha,   Melen, Jirkovský, Bergmann M., Náprstek, Lomberský T., Jirásek, Černý, Kotek,  Hořejší.

AL

FOTOGALERIE

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hm...

Krtek,16. 10. 2009 22:45

Tak pokud si myslíte, že nemám v brance co dělat, tak jste to mohli říct rovnou. Abych vám to náhodou nekazil. Já dištak pudu na farmu do atesa. Když to ani tam nepomůže, tak asi pudu štrikovat...

co ?

Fery st.,12. 10. 2009 16:00

V béčku má každý hráč co dělat,jak v bráně tak v poli...

dobré utkání

ondra,11. 10. 2009 20:57

Nedá mi to sem nic nenapsat. Byl to velmi kvalitní zápas který bohužel dopadl v náš neprospěch. Chtěl bych pochválit celý tým který odvedl dobrou práci jen jediná naše chyba je že kde je puk tam je většina hráčů a pak zůstávají volný protihráči a Krtek by se musel posrat a stejně by mu to nepomohlo:-). Kdo zápas sledoval musí říct že jsme hráli pěkný hokej a že jsme zápas od zápasu sehranější a lepší. Krtek předvedl dobrý výkon a doufám vyvrátil svým výkonem všem kteří mu nevěří že má v bráně co dělat jistě mluvím za všechny spoluhráče.