Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B – HC Nové Strašecí        4:3

 

Branky: Bergmann I. (Bergmann M.),  Bergmann M. (Jirkovský),  Černý  (Máslo),  Melen ( Švácha)

 

Třetiny: 1:2, 21, 1:0

 

Vyloučení: 2:4 navíc hráč Nového Strašecí 10 min. OT

 

 

V derby jsme konečně uspěli.

 

            V sobotu 16.1.2010 jsme odehráli další mistrovské utkání AMHL Slaný, tentokráte proti odvěkému rivalu z Nového Strašecí, kterému jsme měli šancí vrátit prohru z prvního letošního vzájemného utkání.

 

            První třetinu jsme nezačali dobře. Hned při prvním střídání jsme inkasovali branku po pěkné individuální akci soupeře. Poté jsme si na tohoto hráče již dávali pozor.Hra byla velmi vyrovnaná a  brzo přišlo i srovnání skóre. Po pěkné nahrávce od bratra Martina z rohu kluziště skóroval Ivan Bergmann. Stav se ale změnil ještě před koncem první části, když strašecký útočník prostřelil ležícího obránce a překvapený Linc již neměl šanci zareagovat.

 

            Druhou třetinu jsme začali aktivně ve snaze skóre vyrovnat. Podařilo se. Na nahrávku Radka Jirkovského si krásně najel Martin Bergmann a brankáři nedal šanci zasáhnout. Velmi rychle se nám podařilo dostat se i do vedení. Tvrdou střelou se po nahrávce Ondry Másla trefil Josef Černý. Strašecí ovšem zabojovalo a srovnalo na 3:3 po dorážce z bezprostřední blízkosti brány.

 

            Třetí třetina byla jak na houpačce. Chvíli jsme měli tlak my a chvilku zase soupeř. Při jednom z vhazování v třetině Nového Strašecí se nám podařilo vstřelit vítěznou branku. Po nahození od modré zkoušel dorážet Jirka Švácha, jehož snahu ale brankář ještě pokryl, ale na dorážku Milana Melena byl již krátký. Strašecí začalo tlačit a snažilo se vyrovnat. Ale opět skvělý Linc jim skórovat nedovolil.

 

            Toto utkání sice nebylo tak vydařené, jako to minulé, ale všichni do toho dali to nejlepší a všichni bojovali. Soupeř byl kvalitní a nám se jej podařilo doslova přetlačit a tím zvítězit.

 

 

Sestava:  Linc, Wostl, Lomberský A., Bratrů T., Jirásek, Soukup, Prokop M., Taraba,     Bergmann M., Bergmann I., Jirkovský, Kos, Melen, Švácha, Máslo, Kuna, Černý, Náprstek

 

 

 

AL

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář