Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B – HC Blue Angels/Černí Jestřábi   6:6

 Branky: Jirkovský (Rezek), Černý (Máslo), Máslo (Prokop M.), Hořejší (Máslo),

              Máslo (Prokop M.), Rezek (Lomberský A.)

 Třetiny: 2:1, 3:2, 1:3

 Vyloučení: 4:1

 

 

Poslední únorový den přinesl jen bod.

 V neděli 28.2.2010 lánské béčko sehrálo další utkání, když nám soupeřem bylo mužstvo Blue Angels / Černí Jestřábi.

             Soupeř přijel sice značně oslaben,ale ani tak jsme ho nechtěli podceňovat. První branku vstřelil při přesilové hře právě soupeř z Kladna. Tento rozdíl se podařilo smazat ještě v první třetině. Když Radek Jirkovský zužitkoval nahrávku mladíčka Rezka. Poté se do úniku dostal Ondra Máslo, kterého ovšem zastavila branková konstrukce. Puku se v rohu kluziště zmocnil Pepa Černý, jehož nahození se zastavilo až v bráně překvapeného brankáře jestřábů.

             Na druhou třetinu jsme se snažili soustředit, neboť víme, že máme problém s koncentrací. Podařilo se nám vstřelit ještě tři branky a už to vypadalo na jednoznačnou záležitost. V polovině utkání chtěl trenér nechat odpočinou skvělého Kolíska a do branky nastoupil Petr Linc. Bohužel nedostal šanci sáhnout si na puk a již byl nucen jej lovit z brány. To soupeře povzbudilo. Při vyloučení našeho hráče jsme se nechali strhnout hrou do útoku a zapomněli na hráče za sebou. Ten tak celkem pohodlně mohl snížit na 5:3.

             Trenér Kuna na nás apeloval, abychom se opět začali soustředit na hru a nezapomínali bránit. Ovšem jeho slova nepadla na  úrodnou zem a hned při prvním střídání jsme inkasovali. Tento výsledek byl zhledem k vývoji hry dosti nepříznivý. Naštěstí nováček Kuba Rezek navýšil skóre na náskok dvou branek. My jsme hráli dále celkem pohledný hokej, ale bohužel jsme se nechávali strhnout příliš hrou dopředu a opět z toho těžil soupeř. Nejprve snížil na jednobrankový rozdíl a přibližně pět minut před koncem po nedorozumění obránce Aleše Lomberského, který nepochopil záměr Radka Jirkovského se soupeř dostal úplně zadarmo k puku a srovnal skóre na konečných 6:6.

             Bod z tohoto utkání je určitě cenný, ale vzhledem k průběhu utkání je to určitě zklamání. Hlavně trenér Kuna musí být smutný z toho, že jeho slova jako by nikdo neposlouchal . Musíme si z tohoto vzít ponaučení a více vnímat trenéra a hlavně se podle jeho pokynů chovat na ledě.

  

HC Lány B:    Kolísek, Linc, Bratrů, Lomberský A., Kos, Rudovský, Prokop M., Taraba,   Máslo, Melen, Jirkovský, Lomberský T., Kotek, Náprstek, Rezek, Hořejší, Černý.

 

 

AL

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

no a takhle to je...

Fery st.,28. 2. 2010 21:44

Trenér Kuna je skutečně smutný.Nejen proto,že jsme nevyhráli skvěle rozehraný zápas ale proto že jste mě (někteří) neposlouchali.Ale ono se to určitě zlepší.Jsme totiž rozumní kluci.Tomu věřím.Tak v sobotu vlítneme do Chomutova a pěkně si zahrajem.
Ahoj Váš Fery st...mám chuť napsat Fery st. až moc trpělivej :-)